menu

Greak: Memories of Azur (2021)

mijn stem
3,50 (1)
1 stem

Nintendo Switch / PlayStation 5 / Xbox Series X/S / PC / PlayStation 4 / Xbox One
Action / RPG
single player

Ontwikkeld door Navegante
Uitgegeven door Team17

Greak: Memories of Azur is een side-scrolling singleplayergame met handgetekende animaties. Je kruipt in de huid van de broers Greak en Raydel en hun zus Adara, en loodst ze door het land van Azur. Om te ontsnappen aan de invasie van de Urlag, bestuur je hen om beurten zodat je hun unieke vaardigheden kunt gebruiken.

Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=MYyRnpY2cB4

Wanneer je deze, als ook andere ingevoegde media op de site wilt zien, dan moet je hier even toestemming voor geven.

Met het tonen hiervan wordt er mogelijk door een andere partij cookies geplaatst en/of wordt je ip-adres geregistreerd, zonder dat GamesMeter hier invloed op heeft. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe GamesMeter met je privacy omgaat.

zoeken in:
avatar van Grovonion
3,5
De laatste tijd heb ik me in dit spel ingeleefd, en dat laatste is makkelijk door de heerlijke sfeer, die een beetje aan (de comic) Mouse Guard doet denken. Ook de gameplay mechanics zijn best goed uitgewerkt, maar de duivel zit in het detail. Nog even het laatste derde spelen en ik kom hopelijk rap met een beetje uitgebreidere review.

avatar van Sinner
Heb hem vandaag heel eventjes uitgetest (ook maar echt heel eventjes - een 5-10 minuten) omdat hij in de Humble Choice / Monthly zat en ik moet zeggen het oogt echt wel prachtig. Dat sprookachtig sfeertje en ditto muziek zijn werkelijk erg knap. Geen idee hoe het verdere verloop van het spel zit maar het is wel erg uitnodigend moet ik zeggen om vroeg of laat uit de kast te trekken (of in een sale op de Switch te kopen). (vaak gebruik ik de Humble Choice als een soort veredelde Demo bundle - tenzij het om bvb RTS / Graphic Adventures of RTS / World Building games gaat). Voor de prijs hoef je het niet te laten.

Mooi is het in ieder geval wel.

avatar van Grovonion
3,5
Tof spel, zeker de moeite om uit de kast te trekken en helemaal door te spelen, zoals ik heb gedaan. Al met al erg tevreden over dit spel. - 3.5 ***1/2 -

Gast
geplaatst: vandaag om 22:01 uur

geplaatst: vandaag om 22:01 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.