menu

Omno (2021)

mijn stem
3,80 (5)
5 stemmen

PC / PlayStation 4 / Nintendo Switch / Xbox One
Adventure / Puzzle
single player

Ontwikkeld door Studio Inkyfox
Uitgegeven door Studio Inkyfox en Future Friends

Een single-player ontdekkingsreis door een oeroude wereld van wonderen. Vol met puzzels, geheimen, en obstakels om te overwinnen; waar de kracht van een verloren beschaving je door bossen, woestijnen, en toendra's zal brengen - zelfs tot in de wolken.

Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=CSKGVdgOzRI

Wanneer je deze, als ook andere ingevoegde media op de site wilt zien, dan moet je hier even toestemming voor geven.

Met het tonen hiervan wordt er mogelijk door een andere partij cookies geplaatst en/of wordt je ip-adres geregistreerd, zonder dat GamesMeter hier invloed op heeft. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe GamesMeter met je privacy omgaat.

zoeken in:
avatar van legian
4,0
Erg vermakelijke en aandoenlijke puzzel game. In zo'n vier uur wandel je door verschillende mooie omgevingen onder de begeleiding van heerlijk rustgevende muziek. Het verhaal wordt langzaam verteld, maar daarvoor moet je wel de verschillende levels doorzoeken. Hoewel het niet veel om het lijf heeft en vrij cliché is. Werkt het hier prima. De puzzels zijn leuk maar niet bijzonder uitdagend. Perfect dus voor een avond na een vermoeiende werkdag.

het is vooral heerlijk relaxed om te doorlopen. En voor iedereen die gamepass heeft een aanrader om eens te doen. Ook voor de achievement hunters trouwens.

avatar van mrdig
3,5
Eens met hierboven, heerlijke zen game om bij weg te dromen.

Gast
geplaatst: vandaag om 16:25 uur

geplaatst: vandaag om 16:25 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.