menu

Koral (2019)

mijn stem
3,50 (1)
1 stem

PC / Nintendo Switch
Puzzle / Adventure
single player

Ontwikkeld door Carlos Coronado
Uitgegeven door Carlos Coronado

Duik in een prachtige onderwaterwereld om de koraalriffen te herstellen. Reis over de hele wereld om naar beschadigde, stervende riffen te speuren. Maak handig gebruik van verschillende soorten koraal, met elk hun unieke eigenschappen. Als speler bestuur je een stroming. Vloei waar je maar wilt om helende energie naar koralen te verplaatsen en hele riffen te genezen. Ervaar hoe de zeebodem in realtime weer kleurrijk wordt.

Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=hoWj_m6xVZM

Wanneer je deze, als ook andere ingevoegde media op de site wilt zien, dan moet je hier even toestemming voor geven.

Met het tonen hiervan wordt er mogelijk door een andere partij cookies geplaatst en/of wordt je ip-adres geregistreerd, zonder dat GamesMeter hier invloed op heeft. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe GamesMeter met je privacy omgaat.

zoeken in:
avatar van centurion81
3,5
centurion81 (moderator)
Lijkt me een prachtige ervaring over het redden van koraalriffen, kwam 'm net tegen in de Switch sales pagina's, 90% korting voor 1,19.

Hier de review van Kotaku:


avatar van centurion81
3,5
centurion81 (moderator)
Net uitgespeeld. Koral is een heel sfeervolle game met prachtige graphics en dito geluid. Je bent een soort lichtje en je voert omgevingspuzzels uit, waarbij je leert over het koraal en hoe dit bedreigd wordt. De speelduur is ongeveer drie uur. Ik kan de game van harte aanbevelen voor wie van sfeer en niet te zwaar puzzelwerk houdt! Denk als je GRIS of Journey leuk vond, je dit ook kunt waarderen, al sla ik die beide games wel wat hoger aan.

3,5*

avatar van Sinner
Nog niet uitgespeeld. Wel even kennis van genomen. Dit valt dus inderdaad onder de noemder van relaxte belevenis zoal er daar zoveel van zijn tegenwoordig. Journey of Flower zijn in de korte tijd dat ik het ophad ook twee namen die meteen naar boven kwamen. Gewoon heel erg zen-like entertainment die voor het slapengaan wel een lekker kalmerend effect heeft.

Gast
geplaatst: vandaag om 03:03 uur

geplaatst: vandaag om 03:03 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.