menu

Forspoken (2023)

mijn stem
3,50 (1)
1 stem

PC / PlayStation 5
Action / RPG
single player

Ontwikkeld door Square Enix
Uitgegeven door Square Enix

Volg protagoniste Frey Holland (Ella Balinska), een jonge vrouw die voor het eerst de mooie, maar gevaarlijke, wereld van Athia betreedt. Op zoek naar een connectie met haar verleden besluit ze haar zoektocht, ondanks het ruwe terrein, stug voort te zetten. Maak gebruik van haar atletische gaven en magische krachten om de reis doorheen dit verraderlijke land te overleven...

Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=i3D0q9WMz3g

Wanneer je deze, als ook andere ingevoegde media op de site wilt zien, dan moet je hier even toestemming voor geven.

Met het tonen hiervan wordt er mogelijk door een andere partij cookies geplaatst en/of wordt je ip-adres geregistreerd, zonder dat GamesMeter hier invloed op heeft. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe GamesMeter met je privacy omgaat.

zoeken in:
avatar van Rujar
Ook weer zo een game waar je op zit te wachten. Toch??? Dit zal samen met Gran Turismo Elden Ring .. en toch ook eeen beetje dying Light 2 de games gaan worden waar ik veruit de meeste uurtjes in ga stoppen.

avatar van Rujar
De game begint mij steeds meer te boeien. Grafisch (omgeving) gezien misschien niet hoogstaand, maar de gamepay en combat ziet er wel echt fun uit.

https://www.youtube.com/watch?v=_GyhkaMHKfk

Wel uitgesteld naar oktober inmiddels...

avatar van Confusie
Helemaal hip met de tijd en het getinte meisje in een setting waar je het misschien niet direct verwacht had.

Alhoewel in toenemende mate natuurlijk wel steeds meer.

Als zelfs Sneeuwwitje er al niet meer aan ontkomt.

Dan weet jij zo onderhand al wel hoe laat het is.

Elke held elke vent.

Zoals je die altijd hebt gekend.

Zou zomaar ook ineens een getint meisje kunnen zijn.

Waarom niet.

avatar van Sinner
Het lijkt mij nu ik de trailer en gameplay zo bekeken heb op youtube (in diverse videos) eigenlijk heel erg 'meer van hetzelfde' maar dan inderdaad met als groot verschil met een 'hippe urban meid' die 'fuck yeah' roept terwijl ze draken en andere fantasie wezens bevecht. Ongetwijfeld iets waar veel maatpakjes van dachten tijdens een vergadering dat het erg gedurfd zou zijn en inslaan als een bom in 2022.

Ik krijg hier vooral heel erg het idee van een Infamous / Prototype / Horizon / Spider-Man idee van dus, in een soort 'hipster sausje'. Wat niet wegneemt dat het niet best een goede game kan zijn. Als het ergens in de schappen ligt voor een budgetprijs.

Tenslotte vond ik Watch Dogs ook maar erg middelmatig. Tot ik (was het via Cyberpunk? Ik denk het wel.) de smaak van het hacken ingame te pakken kreeg en er toch het plezier van inzag. Weliswaar ook het probleem van 'een beetje een te zichzelf serieus nemende hippe versie van...' maar toch...ook drie games die wel weer op dat verlanglijstje staan om eens doorheen te gaan op mijn gemak.

avatar van centurion81
centurion81 (moderator)
Pushed back naar 2023!

avatar van Confusie
Lijkt me geen probleem.

avatar van Grovonion
Een spel van de japanse Final Fantasy XV designers die het spel vanaf nul in het Engels ontwikkeld hebben? Klinkt inderdaad niet als een natuurlijke gedachte en gang van zaken. Maar SquareEnix heeft zich de laatste jaren toch best een beetje van de westerse markt verwijderd, dus misschien is dit iets van een laatste kans? Ik heb net een artikel over dit spel gelezen en ben best wel een beetje "stoked" hiervoor. De eerste reviews eerst afwachten en wie weet sla ik dan al toe?

avatar van Confusie
Lekker toeslaan jongen, als het goed voelt waarom niet.

avatar van Confusie
Forspoken voor als je woke ben.

Vandaag uit dan.

De jubelstemming ligt niet echt hoog onder reviewers zeg maar.

Gast
geplaatst: vandaag om 09:56 uur

geplaatst: vandaag om 09:56 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.