menu

Night Book (2021)

mijn stem
2,50 (1)
1 stem

PC / Macintosh / Nintendo Switch / PlayStation 4 / Xbox One
Adventure
single player

Ontwikkeld door Good Gate en Wales
Uitgegeven door Wales

Kruip, in deze interactieve occulte thriller, in de huid van online tolk Loralyn. Ze werkt de nachtploeg vanuit huis, waarbij ze live videogesprekken vertaald van Engels naar Frans en weer terug. Als ze wordt misleid tot het lezen van een oud boek, dat een demon oproept in haar huis, komt ze voor harde beslissingen te staan...

Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=GnC9soCWvYQ

Wanneer je deze, als ook andere ingevoegde media op de site wilt zien, dan moet je hier even toestemming voor geven.

Met het tonen hiervan wordt er mogelijk door een andere partij cookies geplaatst en/of wordt je ip-adres geregistreerd, zonder dat GamesMeter hier invloed op heeft. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe GamesMeter met je privacy omgaat.

zoeken in:
avatar van Sinner
2,5
Ook hier heb ik best wel interesse in. The Complex heb ik nog steeds niet gespeeld en ik moet zeggen dat Five Dates me niet meteen trok (ook al moet die dus best wel degelijk zijn - het hele dating thema doet me gewoon niet zo veel - dus iets wat ik enkel in een heel erg diepe sale zou aanschaffen).

Dat is dus bij Night Book weer een heel andere zaak aangezien het hier toch weer om een thriller gaat met occulte zaken en die zelfs richting de horror gaat. Ook maar weer op de wishlist gezet voor op de Switch of de Xbox. Afhankelijk waar deze het goedkoopst voor in een sale te vinden zal zijn (ik gok zo wel een beetje op de Switch - aangezien de prijzen daar bij tijd en stond ridicuul laag zijn met wat geluk)..

avatar van Sinner
2,5
...en uiteindelijk is het er dan ook eens van gekomen om Night Book uit te kijken / spelen. Wel met afstand de kortste van alle FMV games tot nog toe met slechts een klein uurtje aan gameplay. Maar ook hier zijn er weer meerdere paden en eindes. En zo slecht is het hele geval nog niet eens moet ik zeggen - zeker niet als je bedenkt dat het tijdens Covid is gemaakt en opgenomen. Het speelt zich dus hoofdzakelijk met webcam af en andere personen op andere locaties die dusdanig ook op die manier contact opnemen met je. (zo heb je ook enkele B-horrorfilms uit die periode). Het is niet geweldig, maar ook niet slecht. Een 2,5je krijgt het nog. Scheelt dat ik het voor een 5.50 heb opgepikt destijds en vanwege de lengte een herspeling voor de alternatieve routes / eindes er dus makkelijk inzit. Maar wel al met al een van de minder FMV toestanden.

Gast
geplaatst: vandaag om 13:28 uur

geplaatst: vandaag om 13:28 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.