menu

Kirby: Power Paintbrush (2005)

Alternatieve titels: Kirby: Canvas Curse | Touch! Kirby

mijn stem
3,53 (17)
17 stemmen

Nintendo DS / Nintendo Wii U
Platform
single player

Ontwikkeld door HAL
Uitgegeven door Nintendo

Op een dag verschijnt er een vreemd portaal in de lucht van dream land. Uit het portaal verschijnt een heks genaamd Drawcia. Drawcia spreekt een vloek uit over Dream land waardoor het hele land een schilderij wordt. Wanneer ze probeert te vertrekken door het portaal waar ze eerder uit kwam wordt ze achtervolgd door Kirby. Ook kirby word door de heks vervloekt en eindigt als een hulpeloos balletje. Gelukkig vind hij een magische kwast, hiermee kan hij een pad voor zich uit tekenen en vijanden verslaand, bewapend met deze kwast trekt hij het schilderij door op zoek naar Drawcia.

zoeken in:
avatar van Maiky
4,0
Wat een heerlijke besturing, en wat een leuk concept! Ik heb me hier heel erg mee vermaakt. Niet dat dit spelletje voor maanden speelplezier zorgt, maar het tekenen van lijntjes waar Kirby overheen rolt is een genot om mee te stunten. Dat het allemaal ook niet zo moeilijk is, neem ik ook voor lief. Vier sterren!

avatar van Princess Piranha
3,5
Yep, helemaal mee eens. Wil je trouwens alles gaan unlocken, dan ben je stiekem nog best lang bezig. Aangezien het best pittig is om al die munt dingen steeds te verdienen.

RetroNaudts
Een van de weinige titels die optimaal gebruik weet te maken van de DS besturingsmogelijkheden. Een aanrader!

avatar van JustMike
deze is echt verschrikkelijk leuk. Ben nog niet zo heel ver. haha

avatar van JustMike
hoe veel levels zijn er?

Gast
geplaatst: vandaag om 15:40 uur

geplaatst: vandaag om 15:40 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.