menu

Super Monkey Ball: Banana Mania (2021)

Alternatieve titel: Tabegoro! Super Monkey Ball 1&2 Remake

mijn stem
3,33 (3)
3 stemmen

PC / Nintendo Switch / PlayStation 4 / PlayStation 5 / Xbox One / Xbox Series X/S
Platform / Action
single player / multi player

Ontwikkeld door Sega
Uitgegeven door Sega

Help het aapje Aiai en zijn vrienden om, al rollend in een bal, alle bananen in het level te verzamelen en zo Dr. Bad-Boon's snode plannetjes te verijdelen. De game viert de twintigste verjaardag van de Super Monkey Ball-serie en remastert meer dan 300 levels uit Super Monkey Ball, Super Monkey Ball 2 en Super Monkey Ball Deluxe. Ook zijn er nieuwe levels, uitdagingen, multiplayermodi en mini-games toegevoegd.

Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=_LnUcZdssPM

Wanneer je deze, als ook andere ingevoegde media op de site wilt zien, dan moet je hier even toestemming voor geven.

Met het tonen hiervan wordt er mogelijk door een andere partij cookies geplaatst en/of wordt je ip-adres geregistreerd, zonder dat GamesMeter hier invloed op heeft. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe GamesMeter met je privacy omgaat.

zoeken in:
3,5
Zojuist uitgespeeld en zoals gebruikelijk zaten er weer pittige hordes tussen , richting de eindstreep. Moet toegeven dat ik deel 1 en deel 2 nooit gespeeld heb waardoor de levels nieuw waren voor me.

Ondanks dat je de camara kan sturen vond ik dat in bepaalde situaties niet geheel lekker werken wel een enorm voordeel aan dit spel is de stortvloed aan content.
Zo kan je ook diverse nieuwe modus kopen buiten de story mode om. Waaronder de spiegel mode(wat inhoud dat je parcour omgekeerd is.

Ook staat monkey ball bekend om de mini games. Omtrent dat ben ik gematigd tevreden. Sommige werken zeer solide andere wat minder.

Al met al ben ik zeer tevreden ondanks wat kleine minpuntjes. Voor nu een 3.5 met de kans dat ik hem nog ga verhogen naar de 4 sterren.

Gast
geplaatst: vandaag om 20:01 uur

geplaatst: vandaag om 20:01 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.