menu

Space Jam: A New Legacy - The Game (2021)

mijn stem
2,50 (2)
2 stemmen

Xbox One / Xbox Series X/S
Fighting / Action
single player / multi player

Ontwikkeld door Digital Eclipse
Uitgegeven door Digital Eclipse

Als onderdeel van zijn plan om een almachtige digitale kracht te worden, heeft de malafide kunstmatige intelligentie, Al-G, basketbalkampioen en wereldwijd icoon LeBron James opgesloten in de Warner Bros.-server. Terwijl hij van plan is met zijn Goon Squad de wereld over te nemen. Nu moet het Tune Squad, met name LeBron, Bugs en Lola Bunny, alle drie de stukken van de Legacy Code vinden, om het geheime hol van Al-G te openen.

Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=-_wjE8aflus

Wanneer je deze, als ook andere ingevoegde media op de site wilt zien, dan moet je hier even toestemming voor geven.

Met het tonen hiervan wordt er mogelijk door een andere partij cookies geplaatst en/of wordt je ip-adres geregistreerd, zonder dat GamesMeter hier invloed op heeft. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe GamesMeter met je privacy omgaat.

zoeken in:
avatar van mrdig
2,5
Wel nostalgische gevoelens bij de 1e Space Jam film dus toen ik dit zag maar ff gespeeld: Grappige 2D pixelated brawler. In een uurtje heb je het ook uitgespeeld overigens en daarna kun je nog een run op hard doen of een boss fight run. De game is tot stand gekomen nadat fans ideeën voor een space jam game konden indienen, meer info: Introducing Space Jam: A New Legacy - The Game and Three Exclusive Xbox Wireless Controllers - Xbox Wire - news.xbox.com

Tevens 3 player couch co-op mogelijkheid.

Super simpel en kleine game en bovendien gratis, dwz: voor Xbox Game Pass Ultimate leden sinds 1 juli via een perk te claimen. Vanaf 15 juli voor iedereen free2play. Kon minder.

Gast
geplaatst: vandaag om 11:59 uur

geplaatst: vandaag om 11:59 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.