menu

Powerslide (1998)

mijn stem
3,50 (1)
1 stem

PC
Racing
single player / multi player

Ontwikkeld door Ratbag
Uitgegeven door GT

Race door verlaten straten, havengebieden, riolen en parkeergarages in een post-apocalyptische wereld. Met een uiteengevallen ozonlaag en een ingestorte samenleving doet de verwilderde bovengrondse bevolking aan races bekend als "Powersliding". De rijke ondergrondse bedrijven hebben nu ook interesse in de oorspronkelijk illegale races. Er zijn drie hoofdmodi: enkele race, tijdrit en kampioenschap. Door kampioenschappen te verslaan worden nieuwe auto's en circuits ontgrendeld. Voor de avontuurlijken is het ook mogelijk op zoek te gaan naar verborgen gebieden in afgelegen plaatsen.

Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=WfjQajCa21o

Wanneer je deze, als ook andere ingevoegde media op de site wilt zien, dan moet je hier even toestemming voor geven.

Met het tonen hiervan wordt er mogelijk door een andere partij cookies geplaatst en/of wordt je ip-adres geregistreerd, zonder dat GamesMeter hier invloed op heeft. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe GamesMeter met je privacy omgaat.

zoeken in:
avatar van Shpongle
3,5
Vroeger heel vaak gespeeld. Toffe race game en toffe physics voor die tijd.

Gast
geplaatst: vandaag om 11:10 uur

geplaatst: vandaag om 11:10 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.