Syberia: The World Before (2022)

1 stem

PC / PlayStation 4 / PlayStation 5 / Xbox One / Xbox Series X/S
Adventure

Ontwikkeld door Koalabs en Microïds
Uitgegeven door Microïds

Vaghen, 1937: Dana Roze is een 17-jarig meisje dat een schitterende carrière als pianiste begint. Er beginnen echter schaduwen over haar toekomst te verschijnen als de fascistische dreiging van de Tweede Wereldoorlog boven Europa hangt. Taiga, 2004: Kate Walker overleeft zo goed als ze kan in de zoutmijn waar ze gevangen zit, wanneer een tragische gebeurtenis haar in een nieuw avontuur stort, op zoek naar haar identiteit. Samen zullen ze een reis maken die continenten en tijd doorkruist, om de mysteries van het verleden tot op de bodem uit te zoeken.

avatar van FlorisV
De oude serie (deel 1 t/m 3) is behoorlijk uitgemolken door deze op zoveel verschillende generaties platformen uit te brengen al en ik weet niet of ik die nog de moeite vind door de houterigheid en andere problemen, natuurlijk zijn er fans maar ook genoeg critici die ze maar matig vonden. Maar deze prequel ziet er alvast geweldig uit. Ik wacht nog even de recensies af.

Is toch weer verzet naar 2022?

avatar van Fonzzz002
Fonzzz002 (crew)
jellylips schreef:
Is toch weer verzet naar 2022?

Klopt! Aangepast.