menu

Knockout City (2021)

mijn stem
2,00 (2)
2 stemmen

PC / PlayStation 4 / PlayStation 5 / Nintendo Switch / Xbox One / Xbox Series X/S
Sports / Action
multi player / online

Ontwikkeld door Velan
Uitgegeven door Electronic Arts

Werk samen en vecht tegen rivaliserende Crews in Knockout City, hoofdstad van epische trefbalgevechten. Zet je schrap voor een intense competitie met een geheel nieuwe kijk op teamgebaseerde multiplayer-games. Pas je personage aan en vorm een Crew met vrienden. Schakel tegenstanders uit met verbluffende trickshots en gecoördineerd teamwerk, terwijl je de ballen ontwijkt en vangt die over de kaart vliegen.

Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=DJVyyojmY1E

Wanneer je deze, als ook andere ingevoegde media op de site wilt zien, dan moet je hier even toestemming voor geven.

Met het tonen hiervan wordt er mogelijk door een andere partij cookies geplaatst en/of wordt je ip-adres geregistreerd, zonder dat GamesMeter hier invloed op heeft. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe GamesMeter met je privacy omgaat.

zoeken in:
avatar van Fonzzz002
Fonzzz002 (crew)
Deze is een tijdje gratis geweest voor PS4 (ik geloof dat je het nu nog max 2 dagen gratis kunt doen). Een verrassend geinig spel. Het is een soort 3rd person shooter, maar dan met trefbal ipv geweren. Ballen proberen te vangen, tegenstanders beuken of obstakels ontwijken kon lachen zijn om te doen. Ikzelf raakte er echter na een paar potjes erop uitgekeken. Heb dat met bijna alle online games eigenlijk. Doelloos potje na potje spelen vind ik in de regel niet leuk, tenzij de hoofdgameplay superieur is of het met vrienden is.

avatar van Banjo
2,5
Je kunt het spel nu gratis spelen maar je kunt niet hoger dan level 25 daarna kun je hem kopen. Dit ga ik zeker even doen het ziet er vermakelijk uit.

avatar van Banjo
2,5
Knockout City ziet er vermakelijk uit maar ik vind het vies tegen vallen, er is maar weinig uitdaging en het word al snel een suf en herhalend gebeuren. Ik speel 10 keer liever Splatoon (2015).

Gast
geplaatst: vandaag om 13:53 uur

geplaatst: vandaag om 13:53 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.