menu

Lost Judgment (2021)

Alternatieve titel: Lost Judgment: Sabakarezaru Kioku

mijn stem
5,00 (1)
1 stem

PlayStation 4 / PlayStation 5 / Xbox One / Xbox Series X/S
Action / Adventure
single player

Ontwikkeld door Sega
Uitgegeven door Sega

Tijdens een rechtszaak onthult de verweerder plotseling informatie over een nog onontdekte moord. Dat brengt de detective Takayuki Yagami naar Yokohama. Hier aangekomen zal hij de zaak tot de bodem uit moeten zoeken en de neus van menig snode gast de zolen van zijn schoeisel dienen te laten zien.

Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=JyvGQLs9ZfU

Wanneer je deze, als ook andere ingevoegde media op de site wilt zien, dan moet je hier even toestemming voor geven.

Met het tonen hiervan wordt er mogelijk door een andere partij cookies geplaatst en/of wordt je ip-adres geregistreerd, zonder dat GamesMeter hier invloed op heeft. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe GamesMeter met je privacy omgaat.

zoeken in:
avatar van Grovonion
waaah, nu komt er al een vervolg op deze spin-off van de Yakuza reeks. Kweezie reeks, ik heb nog alle hoofddelen op Kiwami 1 na door te spelen.

avatar van Sinner
Daar sta je dan. De reeks telt inclusief spin-offs al ongeveer 10 delen of zo, en blijft blijkbaar de RPG route nemen vanaf nu. Ik heb 3, 4 en die 'Dead' op de PS3 maar zag dat ze (enkel digitaal) nu ook alle remasters op de Xbox One hebben inclusief nieuwe delen.

Ik vrees dat dat ding nog niet heel snel op pensioen gaat

Gast
geplaatst: vandaag om 00:40 uur

geplaatst: vandaag om 00:40 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.