menu

Gensou Skydrift (2019)

mijn stem
geen stemmen

PC / Nintendo Switch / PlayStation 4
Party / Racing
single player / multi player / online

Ontwikkeld door illuCalab
Uitgegeven door Sony en Unties

In het mysterieuze gebied Gensokyo, ergens in Japan, wonen mensen en Yokai in een vreemde soort harmonie naast elkaar. Op een dag merken een paar meisjes dat hun geestesenergie verzwakt is. Yokai-specialist Reimu Hakurei en haar vriendin Marisa Kirisame zien iemand over een racebaan wegrennen. Een meisje is het bord en eentje is de ruiter. Wissel tussen personages! Gebruik spreukkaarten voor interactie, acceleratie en verdediging of gebruik de vernietigende Laatste Woorden. Er zij 20 circuits in heel Gensokyo, waaronder het Human Village, een luchtschip, het griezelige Scarlet Devil Manor, en de Hakugyokuro met de kersenbloesems.

Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=usCnXzRkPW4

Wanneer je deze, als ook andere ingevoegde media op de site wilt zien, dan moet je hier even toestemming voor geven.

Met het tonen hiervan wordt er mogelijk door een andere partij cookies geplaatst en/of wordt je ip-adres geregistreerd, zonder dat GamesMeter hier invloed op heeft. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe GamesMeter met je privacy omgaat.

Er zijn bij deze game nog geen berichten geplaatst.

Gast
geplaatst: vandaag om 12:40 uur

geplaatst: vandaag om 12:40 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.