menu

King of Seas (2021)

mijn stem
geen stemmen

PlayStation 4 / Xbox One / Nintendo Switch / PC
Action / RPG
single player

Ontwikkeld door 3DClouds
Uitgegeven door 3DClouds en Team17

King of Seas is een action-rpg die zich afspeelt in een dodelijke, procedureel gegenereerde piratenwereld. In een woest plot vecht je om terug te krijgen wat je is ontnomen en ga je op een episch avontuur in een fantastische wereld, vol met veldslagen, verloren eilanden en schatten. Een universum vol verbazingwekkende personages en adembenemende missies houden je vast terwijl je ernaar streeft de koning van alle piraten te worden.

Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=eiHApUKkrh4

Wanneer je deze, als ook andere ingevoegde media op de site wilt zien, dan moet je hier even toestemming voor geven.

Met het tonen hiervan wordt er mogelijk door een andere partij cookies geplaatst en/of wordt je ip-adres geregistreerd, zonder dat GamesMeter hier invloed op heeft. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe GamesMeter met je privacy omgaat.

zoeken in:
avatar van centurion81
centurion81 (moderator)
Dit lijkt me een heel leuke game voor de Switch, previews zijn prima!

EDIT: zie dat er een demo voor is, die maar even spelen vanavond

avatar van bettafish14
Demo gespeeld, heb gemixte feelings, het is wel een beetje simplistisch van wat ik gezien heb van de demo. Lijkt mij meer zo game die je even een half uurtje aanzet als je ergens op moet wachten, maar niet iets waar je uren achter elkaar mee doorgaat. Grootste gemis is toch denk ik wel dat je tijdens dialogues geen audio hoort van de characters, het spel voelt hierdoor enorm stil aan.

Denk dat je het meeste hebt aan de deze game als je hem op de Nintendo switch koopt, puur om het feit dat je dan je Switch mee kan nemen in de bus of trein of iets dergelijks en je dit even aan kan zetten.

avatar van Banjo
Altijd leuk die spellen in piraten stijl je weet van te voren al wat je ongeveer kan verwachten en nu Sea of Thieves (2017) ook wel de moeite waard is geworden door verschillende updates.
Maar ja daar vragen ze nog steeds 60 euro voor King of Seas lijkt me ook wel sfeervol en is maar 25 euro
even wachten op de recensies.

Gast
geplaatst: vandaag om 23:38 uur

geplaatst: vandaag om 23:38 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.