menu

Escape from Tarkov (2017)

mijn stem
4,00 (2)
2 stemmen

Macintosh / PC
Shooter
multi player / online

Ontwikkeld door Battlestate
Uitgegeven door Battlestate

Escape From Tarkov is een realistische online multiplayer first person shooter. De game draait om het ontsnappen uit Tarkov en dat gebeurt in een wereld met zowel NPC's als andere spelers, raids en heel veel loot. Het doel klinkt eenvoudig: kies een map, bereik het extraction point en overleef. Als je daarin slaagt, houd je alle loot die je in die gamesessie hebt verzameld. Die loot kan je vervolgens gebruiken om je uitrusting en wapens te verbeteren voordat je weer een game induikt, of om te verkopen voor in-game geld.

Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=8R5t3a2jT4A

Wanneer je deze, als ook andere ingevoegde media op de site wilt zien, dan moet je hier even toestemming voor geven.

Met het tonen hiervan wordt er mogelijk door een andere partij cookies geplaatst en/of wordt je ip-adres geregistreerd, zonder dat GamesMeter hier invloed op heeft. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe GamesMeter met je privacy omgaat.

zoeken in:
avatar van centurion81
centurion81 (moderator)
Interessante game, die momenteel behoorlijke hype is, maar tegelijkertijd nog in closed beta is, maar waar je door de game te kopen wel toegang tot de beta krijgt. Mijn indruk: leuk dat er weer eens iets vernieuwends wordt gedaan na alle Battle Royale varianten van de afgelopen jaren!

Gast
geplaatst: vandaag om 12:51 uur

geplaatst: vandaag om 12:51 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.