menu

Stranded Deep (2015)

mijn stem
3,00 (2)
2 stemmen

Macintosh / PC / PlayStation 4 / Xbox One
Action / Adventure
single player

Ontwikkeld door Beam Team
Uitgegeven door Beam Team

Na een mysterieuze vliegtuigcrash ben je gestrand in de enorme wateren van de Stille Oceaan. Je bent alleen, kunt niet om hulp roepen en moet nu doen wat je kunt om te overleven. Ga onder water en op land op zoek naar spullen om gereedschap, wapens en onderdak te maken en zo in leven te blijven. Blijf alert: honger, dorst en blootstelling aan de weersomstandigheden vormen de grootste gevaren wanneer je geconfronteerd wordt met verraderlijke elementen en de gevaarlijke wezens van de Stille Oceaan.

Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=E9_iyrd8EsA

Wanneer je deze, als ook andere ingevoegde media op de site wilt zien, dan moet je hier even toestemming voor geven.

Met het tonen hiervan wordt er mogelijk door een andere partij cookies geplaatst en/of wordt je ip-adres geregistreerd, zonder dat GamesMeter hier invloed op heeft. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe GamesMeter met je privacy omgaat.

zoeken in:
avatar van Confusie
Al eventjes mee gespeeld enige tijd geleden.

Het concept best aardig in het leven kan het altijd nog kariger.

Immers.

Maar vond het wel vrij schraal allemaal dat wel.

En bepaalde dingen ook erg stroef werken kwamen niet echt lekker uit de verf gewoon waardoor ik al gauw mijn geduld dan wel mijn interesse verloor en andere spannende dingen mijn aandacht begonnen op te eisen en dit op een zijspoor kwam te belanden allemaal net niet vermoedelijk.

Zoals dat dan gaat doorgaans.

Gast
geplaatst: vandaag om 14:35 uur

geplaatst: vandaag om 14:35 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.