menu

Hitchhiker: A Mystery Game (2021)

mijn stem
1,50 (1)
1 stem

Apple iOS / Macintosh / PC / Nintendo Switch / PlayStation 4 / Xbox One
Adventure
single player

Ontwikkeld door Mad About Pandas
Uitgegeven door Versus Evil

Hitchhiker is een mysteriespel dat zich afspeelt op verlaten autowegen, waarin je de puzzel van je eigen achtergrondverhaal moet oplossen. Als lifter zonder geheugen of bestemming maak je een aantal ritten door een vreemd, prachtig landschap en onderzoek je de geheimzinnige verdwijning van iemand die je dierbaar is. De chauffeurs variëren van stoïcijnse boeren tot serveersters, en iedereen heeft een verhaal te vertellen. Aanwijzingen verschijnen, bondgenoten duiken op en niets is wat het lijkt. Tijdens je reis moet je de gebeurtenissen uit je verleden ontcijferen en de gevaren die op de loer liggen het hoofd bieden. Hitchhiker is een roadtrip-avontuur waarin je het onbekende gaat verkennen om jezelf te vinden.

Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=JjW3k9QMXM8

Wanneer je deze, als ook andere ingevoegde media op de site wilt zien, dan moet je hier even toestemming voor geven.

Met het tonen hiervan wordt er mogelijk door een andere partij cookies geplaatst en/of wordt je ip-adres geregistreerd, zonder dat GamesMeter hier invloed op heeft. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe GamesMeter met je privacy omgaat.

Er zijn bij deze game nog geen berichten geplaatst.

Gast
geplaatst: vandaag om 00:26 uur

geplaatst: vandaag om 00:26 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.