menu

Devil Slayer Raksasi (2019)

mijn stem
4,00 (1)
1 stem

PC / Nintendo Switch / PlayStation 4
Action / Adventure
single player

Ontwikkeld door GlassesCat
Uitgegeven door GlassesCat en Indienova

Devil Slayer: Raksasi is een top-down actiegame met procedureel gegenereerde kerkers, diepgaande roguelike-elementen en intuïtieve ziel-achtige gevechten. Het is een eerlijk en uitdagend spel, ontwijken, timing, slaan, je moet ze allemaal beheersen om je een weg te vechten uit deze vervloekte wereld.

Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=XSRmcLoUfyw

Wanneer je deze, als ook andere ingevoegde media op de site wilt zien, dan moet je hier even toestemming voor geven.

Met het tonen hiervan wordt er mogelijk door een andere partij cookies geplaatst en/of wordt je ip-adres geregistreerd, zonder dat GamesMeter hier invloed op heeft. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe GamesMeter met je privacy omgaat.

zoeken in:
avatar van FlorisV
4,0
Mooi spel.

Deze heb ik van de week op de kop getikt op Steam. Het blijkt al een tijd te bestaan ook maar is volledig langs me heengegaan, zelfs op de PS4, door het enorme aanbod of het misschien aparte genre. Door de top-down benadering van combat niet in een hokje te plaatsen. Maar het werkt voor mij prima en ik vind het een erg mooi, kleurrijk en verzorgd spel dat je veel beloningen geeft. Niet alleen in de vorm van gear, maar ook in de vorm van nieuwe karakters waar je je volgende run mee kunt proberen, om de variatie maximaal te houden en het spel lijkt stampend vol met content te zitten. In de absolute basis is het gewoon hack and slash maar er wordt dermate veel toegevoegd dat het in ieder geval niet te snel saai wordt. Het blocken vind ik niet zo goed werken maar misschien verschilt dit per wapen.

Gast
geplaatst: vandaag om 09:26 uur

geplaatst: vandaag om 09:26 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.