menu

Where The Heart Leads (2021)

mijn stem
geen stemmen

PlayStation 4
Adventure
single player

Ontwikkeld door Armature
Uitgegeven door Armature en Perpetual

Where The Heart Leads is een dromerige, verhalende avonturengame, waarin je met het hele spectrum van ingewikkelde emoties van het leven te maken krijgt. Op een noodlottige, stormachtige avond daalt echtgenoot en vader Whit Andersen af in een enorme sinkhole om de hond van het gezin te redden. Na een val in de duisternis komt Whit terecht in een rijk dat zijn voorstellingsvermogen te boven gaat, waar momenten uit zijn verleden, heden en toekomst zich als dromen openbaren. Terwijl zijn levensverhaal zich voor hem ontvouwt, krijgt hij het vermogen om het te veranderen. Stap in Whits bestaan en beleef de avonturen van zijn jeugd, de successen en zorgen uit zijn volwassen leven en de onzekerheden van de ouderdom. Leid een heel leven vol keuzes en ervaar de gevolgen.

Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=lJZNbqXDIgs

Wanneer je deze, als ook andere ingevoegde media op de site wilt zien, dan moet je hier even toestemming voor geven.

Met het tonen hiervan wordt er mogelijk door een andere partij cookies geplaatst en/of wordt je ip-adres geregistreerd, zonder dat GamesMeter hier invloed op heeft. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe GamesMeter met je privacy omgaat.

zoeken in:
avatar van centurion81
centurion81 (moderator)
Erg nieuwsgierig naar deze game!

Gast
geplaatst: vandaag om 06:57 uur

geplaatst: vandaag om 06:57 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.