menu

Lust from Beyond (2021)

mijn stem
4,25 (2)
2 stemmen

PC
Adventure
single player

Ontwikkeld door Movie Games Lunarium
Uitgegeven door Movie Games en PlayWay

Lust from Beyond is een psychologische horrorgame met occulte en erotische thema's. Victor Holloway, een antiquair, wordt gekweld door visioenen van een sinister land vol ontucht en pijn. Om zijn geheimen te ontdekken, sluit hij zich aan bij de Cult of Ecstasy, waarvan de leden de antwoorden op zijn verontrustende vragen lijken te weten. Victor leert het leven van de sekte van binnenuit en verdwaalt in zijn godslasterlijke en seksuele gewoonten. De geneugten van deze wereld zijn al snel niet genoeg. De cultisten proberen, in navolging van Victor's visioenen, Lusst’ghaa binnen te gaan - het land van extase buiten de grenzen van onze realiteit.

zoeken in:
avatar van AfterKill
4,5
ik heb weinig van zulke spellen gespeeld in me leven... maar wat een gore en viezigheid komt voor in deze game ik heb me echt vermaakt met deze game

Gast
geplaatst: vandaag om 11:10 uur

geplaatst: vandaag om 11:10 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.