menu

MindSeize (2020)

mijn stem
geen stemmen

PC / Macintosh / Nintendo Switch
Platform
single player

Ontwikkeld door Kamina Dimension
Uitgegeven door Kamina Dimension en First Press

MindSeize is een 2D Metroidvania game gesitueerd in een Sci-Fi-universum. Speel als de privé-detective M.C. Fox, op zijn jacht naar een gevaarlijke criminele organisatie, enkel bekend als The Ascended. De eerste confrontatie tussen M.C. en The Ascended liet hem zwaargewond en kreupel achter. Ze wisten ook de geest van zijn dochter Taryn te grijpen. De enige manier om wraak te nemen is door zijn bewustzijn met een robotlichaam, genaamd MAG, te verbinden en de achtervolging voort te zetten.

Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=BfCldtdjYzI

Wanneer je deze, als ook andere ingevoegde media op de site wilt zien, dan moet je hier even toestemming voor geven.

Met het tonen hiervan wordt er mogelijk door een andere partij cookies geplaatst en/of wordt je ip-adres geregistreerd, zonder dat GamesMeter hier invloed op heeft. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe GamesMeter met je privacy omgaat.

zoeken in:
avatar van FlorisV
Nog niet heel veel gespeeld, maar de soundtrack en stijl spraken me erg aan. Ik heb inmiddels meer die soundtrack geluisterd dan het echte spel gespeeld en dat komt ook wel omdat het voor mijn doen vrij pittig is.

avatar van FlorisV
Oef, dit spel is zelfs op Easy keihard hardcore. Je raakt erg makkelijk verdwaald waarbij je in cirkels gaat door het doolhof. Elk wezen vormt een dreiging die er op gericht is precies op een plaats te zijn waar je ze niet meteen kunt raken. Verder helpt het niet dat breekbare muren moeilijk te onderscheiden zijn. Dan moet je ook nog eens in een speciale volgorde bepaalde gear vinden om verder te kunnen. En eindbazen zijn ook meteen verschrikkelijk moeilijk totdat je leert (of afkijkt) hoe je ze moet verslaan. Heb nu dat monster met die doorns verslagen.

Wel heb ik het idee dat het gewoon heel steil is qua leercurve maar hopelijk niet nog veel moeilijker wordt. Het is een complete giller wel dat dit Easy genoemd wordt, dat is het zeker niet. Misschien voor de doorgewinterde Metroidvania spelers wel, maar dat ben ik niet.

Gast
geplaatst: vandaag om 19:04 uur

geplaatst: vandaag om 19:04 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.