menu

Gods Will Fall (2021)

mijn stem
3,00 (1)
1 stem

PC / PlayStation 4 / Xbox One / Nintendo Switch
Action
single player

Ontwikkeld door Clever Beans
Uitgegeven door Deep Silver

De martelende heerschappij van de goden over de mensheid heeft millennia geduurd. Bewapend met wreedheid en lijden, eisen ze blinde aanbidding van hun dienaars. Door een eeuwige eed van trouw af te dwingen, is elk mens aan ze geketend. En voor diegenen die weigeren zich te onderwerpen wacht een langzame en genadeloze dood. Nu is de tijd gekomen om een einde te maken aan deze overheersing...

Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=q3FEhQf98wE

Wanneer je deze, als ook andere ingevoegde media op de site wilt zien, dan moet je hier even toestemming voor geven.

Met het tonen hiervan wordt er mogelijk door een andere partij cookies geplaatst en/of wordt je ip-adres geregistreerd, zonder dat GamesMeter hier invloed op heeft. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe GamesMeter met je privacy omgaat.

zoeken in:
avatar van Sinner
Vanmiddag een half uurtje uitgeprobeerd, zat bij recente aankopen, en bevalt me erg goed, zowel qua grafisch stijltje als qua gameplay.

Gods will Fall stuurt je met een rits (on)fortuinlijke medestanders erop uit om einde te breien aan de Goden en hun wanbeleid. Dit door middel van je groepje een voor een een dungeon in te sturen en middels hack&slash gameplay (die best lekker aanvoelt - tot nog toe nergens echt te druk - dus geen Diablo, maar wat gematigder, althans in het begin) je opdracht te vervullen. Leuk is dat je kan kiezen wie van je groep naar binnen gaat, want iedereen heeft zijn eigen wapens die toch best anders spelen. Sterft je karakter? Is het de beurt aan de volgende sukkel. Overleeft iemand de dungeon en verslaat die de eindbaas? Krijg je blijkbaar je volledige team terug, of althans dat las ik. Ook merkte ik dat je je karakters aan het begin items e.d kan meegeven en neem ik aan dat hun wapens geupgrade kunnen worden.

Dus...tot zover? Leuke aankoop. Zeker na The Northman is ook dat hele Viking sfeertje hier erg plezierig (schiet me overigens niet dood als zou blijken dat ik AC Valhalla per ongeluk koop uit puur enthousiasme). Zeker de 6 euro waard en denkelijk ga ik hier nog wel wat plezier aan beleven.

En toen opende ik de brievenbus en lag Disco Elysium erin. Dus ik vrees dat het niet voor morgen is.

Gast
geplaatst: vandaag om 13:59 uur

geplaatst: vandaag om 13:59 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.