menu

Tiny Bunny (2020)

mijn stem
geen stemmen

PC
Adventure
single player

Ontwikkeld door Saikono en RUzura
Uitgegeven door Mars People

Een horror visual novel, verdeeld over 5 afleveringen. Alles sluimert rond de winter, maar niet het bos. Er zit iets in het bos dat ronddwaalt in de sneeuw, zich schuilt achter de bomen en vangt wat het wilt hebben. Deze verschijnselen roepen je, kijken je kamer in en direct contact met hun kun je niet navertellen. De mensen die hun stemmen hoorde zijn niet meer te redden. Ze kunnen alleen de koude horror omarmen en voor de keuze staan: blijven ze leven of blijven ze menselijk?

Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=dYqd86xzWgw

Wanneer je deze, als ook andere ingevoegde media op de site wilt zien, dan moet je hier even toestemming voor geven.

Met het tonen hiervan wordt er mogelijk door een andere partij cookies geplaatst en/of wordt je ip-adres geregistreerd, zonder dat GamesMeter hier invloed op heeft. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe GamesMeter met je privacy omgaat.

zoeken in:
avatar van Fonzzz002
Fonzzz002 (crew)
Een sfeervolle, free to play horror visual novel! Spannende mysteries die vroegtijdig de interesse prikkelde en een grimmige, goede tekenstijl. Momenteel is er slechts 1 episode beschikbaar, waardoor het nogal anti-climax en kort is in zijn huidige staat. Maar als de rest van de episodes dit niveau vasthouden dan zou je zomaar een aanrader in het horror genre kunnen hebben.

3* voor de versie waar alleen episode 1 beschikbaar is. Waarschijnlijk stijgt dit cijfer zodra er meer speelbaar is.

avatar van Sinner
Benieuwd. Gedownload en morgenavond wellicht eens spelen, als ik klaar ben met Tell me Why. (ik ben dan toch maar gezwicht voor de optie om het via Gamepass te spelen).

avatar van Sinner
Vanavond ook gespeeld - geen idee hoe lang de volgende episodes gaan duren maar dit was inderdaad maar kort (ongeveer een uurtje) maar toch erg de moeite waard. Toch vind ik dat ze best een euro'tje of iets hiervoor hadden kunnen vragen want het steekt wel erg goed in elkaar - de muziek, het artwork en het verhaal steken bomvol sfeer inderdaad en weten het hele uur lang een soort van onderhuidse spanning vast te houden. Ik ben erg benieuwd waar dit naartoe gaat in de volgende episodes. Onthoud me echter wel van een score tot ik het in zijn geheel heb gespeeld.

Gast
geplaatst: vandaag om 11:56 uur

geplaatst: vandaag om 11:56 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.