My Time at Sandrock (2022)

PC / PlayStation 4 / PlayStation 5 / Nintendo Switch / Xbox One / Xbox Series X/S
Simulation / RPG

Ontwikkeld door Pathea
Uitgegeven door Pathea, Focus, PM en DMM

300 jaar na de Dag van de Grote Calamiteit begint het leven weer langzaam op te bloeien. Als je een baan krijgt aangeboden in de stadstaat Sandrock, neem je de rol aan van een ondernemer, vastbesloten om je in te zetten voor de wederopbouw. Verander het ruige stadje in een gezellig en winstgevend oord. Leer de inwoners kennen en help de economie op gang te komen, door grondstoffen te verzamelen, machines te bouwen en je werkplaats om te toveren tot een goed geoliede productiemachine.

Is eindelijk uitgekomen deze maand. Zou hem bijzonder graag spelen aangezien Portia een van mijn favoriete games was destijds. Maar helaas zitten we dus wel echt met een tijdsgebrek. Dus Sandrock en Rune Factory 3 s. e (en nog 1 of 2 anderen) zullen toch echt even moeten wachten, aangezien Fae Farm nog steeds mijn tijd opslorpt.

Maar verdorie - het ziet er wel weer bijzonder charmant (en tijdrovend) uit.

avatar van Confusie
My Time at Portia is best een pareltje ga deze ook zeker spelen.