menu

Nonogram: The Greatest Painter (2018)

mijn stem
3,00 (1)
1 stem

PC
Puzzle
single player

Ontwikkeld door Konstructors
Uitgegeven door Hook

Nonogram: The Greatest Painter is een nonogram/picross puzzel game. Dit zijn logische puzzels waarbij de cellen van een grid ofwel ingekleurd ofwel leeg moeten worden gelaten, om op die manier uiteindelijk een afbeelding te laten verschijnen. Er zijn meer dan 200 handgemaakte levels, plus een eindeloze lijst van door gebruikers gemaakte puzzels.

zoeken in:
avatar van Finidi
3,0
Tja, hier valt niet zoveel over te zeggen. Het is een picross/nonogram puzzler, en je krijgt precies wat je dan verwacht te krijgen. Het is gewoon een competente versie van dat type puzzler. Wel wat weinig puzzels. Verder doet het niets om zich te onderscheiden van anderen.
Pictopix is nog steeds de beste van dit type puzzler die ik gespeeld heb.

3/5

Gast
geplaatst: vandaag om 12:29 uur

geplaatst: vandaag om 12:29 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.