menu

Star Renegades (2020)

mijn stem
geen stemmen

Nintendo Switch / PC
RPG / Strategy
single player

Ontwikkeld door Massive Damage
Uitgegeven door Raw Fury

De servicerobot J5T-1N duikt op in je dimensie om je te waarschuwen voor het Imperium, een overweldigende macht die je voortbestaan bedreigt. Vecht om te overleven in een campagne vol procedureel gegeneerde missies met een reactief, tactisch turn-based gevechtssysteem dat de nadruk legt op onderbrekingen en tegenaanvallen. Je vindt een intelligente vijand tegenover je met vijandelijke officiers die evolueren en stijgen in rang. Als je groep helden sneuvelt tijdens het gevecht tegen de invasiemacht van het Imperium en alle hoop verloren lijkt, moet je J5T-1N naar een andere dimensie sturen met alle opgedane kennis, zodat een volgende groep helden meer kans maakt om te overleven. Elke dimensie en elke playthrough is uniek en uitdagend.

Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=9uu4M39kibs

Wanneer je deze, als ook andere ingevoegde media op de site wilt zien, dan moet je hier even toestemming voor geven.

Met het tonen hiervan wordt er mogelijk door een andere partij cookies geplaatst en/of wordt je ip-adres geregistreerd, zonder dat GamesMeter hier invloed op heeft. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe GamesMeter met je privacy omgaat.

zoeken in:
avatar van FlorisV
Echt heel toffe tekenstijl, maar het turn based combat systeem heeft me na een aantal uur spelen nog weinig kunnen overtuigen omdat je erg vaak hetzelfde zit te doen. Misschien moet dit zich nog wat meer ontvouwen voor me. Ik weet het nog niet zo met deze.

Gast
geplaatst: vandaag om 16:51 uur

geplaatst: vandaag om 16:51 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.