menu

The Wolf Among Us 2 (2024)

mijn stem
geen stemmen

PC / PlayStation 4 / PlayStation 5 / Nintendo Switch / Xbox One / Xbox Series X/S
Adventure
single player

Ontwikkeld door Telltale en AdHoc
Uitgegeven door Warner Bros.

The Wolf Among Us 2 zal de grimmige gebeurtenissen van de eerste wedstrijd een vervolg gaan geven. Sneeuwwitje is nu de locoburgemeester en ze heeft een klus voor Bigby. Hij zal zijn toevlucht moeten nemen tot zijn oude, brute manieren om deze klus - wat het ook is - tot een goed einde te brengen.

Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=-7HBqBdbsc8

Wanneer je deze, als ook andere ingevoegde media op de site wilt zien, dan moet je hier even toestemming voor geven.

Met het tonen hiervan wordt er mogelijk door een andere partij cookies geplaatst en/of wordt je ip-adres geregistreerd, zonder dat GamesMeter hier invloed op heeft. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe GamesMeter met je privacy omgaat.

zoeken in:
avatar van centurion81
centurion81 (moderator)
Eind 2019 is de titel from scratch met een andere engine in ontwikkeling gegaan. Verschijningsjaar is daarom een gokje op dit moment. Ook zal de titel waarschijnlijk wel weer op consoles verschijnen, maar daar is nog niets over bekend op dit moment. Wat betreft de PC versie, deze zal exclusief in de Epic Games Store verkrijgbaar zijn.

avatar van centurion81
centurion81 (moderator)
Delayed...iig geen 2023 meer!

avatar van FlorisV
Deel 1 was grafisch een pareltje, heerlijk cellshaded, maar helaas zaten er rare haperingen in, cut scenes die niet goed liepen bijv. Bigby blijft 1 van de coolste game personages ooit. Telltale levert altijd wel kwaliteit dus deze ga ik zeker checken uiteindelijk.

avatar van Sinner
Ook hier heb ik weer een beetje het 'boot gemist - interesse staat op een laag pitje'. Telltale was dan wel een van mijn favoriete ontwikkelaars, de Fables comics en aldus deze game erg sterk maar jaren na aankondiging is alles toch een tikkeltje minder.

'Eind 2019 beginnen we van scratch!' - 'in 2023 komt ie alweer niet!'. En we zitten nog maar in het begin. Laat staan dat dit nou niet bepaald een of andere gigantische open wereld game of RPG is. Dan doen 3+ jaar ontwikkeltijd me niet bepaald erg veel vertrouwen in het eindproduct krijgen.

Ik hoop wel dat ik mis zit. Als het ooit uitkomt.

Gast
geplaatst: vandaag om 11:02 uur

geplaatst: vandaag om 11:02 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.