menu

Swimsanity! (2020)

mijn stem
3,50 (1)
1 stem

PC / Xbox One / PlayStation 4 / Nintendo Switch
Adventure / Shooter
single player / multi player / online

Ontwikkeld door Decoy
Uitgegeven door Decoy

Swimsanity! Is een multiplayer onder water shooter met actievolle co-op en versus game modes. Allen ondersteunen ze online en lokale multiplayer. Je speelt als de held Mooba die de beschikking heeft tot verschillende krachten en wapens om te overleven in deze onderwaterwereld.

Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=-yphNx8bAHA

Wanneer je deze, als ook andere ingevoegde media op de site wilt zien, dan moet je hier even toestemming voor geven.

Met het tonen hiervan wordt er mogelijk door een andere partij cookies geplaatst en/of wordt je ip-adres geregistreerd, zonder dat GamesMeter hier invloed op heeft. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe GamesMeter met je privacy omgaat.

zoeken in:
avatar van mrdig
3,5
Afgelopen dinsdagavond met 4 man een avondje gespeeld. Chaos maar best wel fun, ik vind het een kruising tussen XenoCrisis, Worms en Aqua Kitty. Geinige game, veel spelmodi ook. Adventure-mode, solo-mode, online co-op/versus, couch co-op/versus. Prima gedaan.

Gast
geplaatst: vandaag om 13:57 uur

geplaatst: vandaag om 13:57 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.