The Procession to Calvary (2020)

1 stem

PC / PlayStation 4 / Xbox One / Nintendo Switch
Adventure

Ontwikkeld door Joe Richardson
Uitgegeven door Joe Richardson, SUPERHOT Presents, Digerati en Red Art

Geïnspireerd door het gelijknamige schilderij van Pieter Bruegel, maak je, in deze spirituele opvolger van Four Last Things, een pelgrimstocht door de renaissance. Steel van piraten, bekokstoof samenzweren met kardinalen en verricht wonderen met incompetente goochelaars.

avatar van mrdig
Lol wat heb ik zonet gespeeld, Monty Python's Life of Brian all over it en af en toe flink moeten grinniken. Prima tussendoortje en sinds lange tijd weer es een point & click adventure op de pc + muis gespeeld.

Game vind ik te prijzig (15e) voor de gameduur van ca 2 uurtjes, maar de game is nu onderdeel van Gamepass (xbox + pc) dus dan hoor je mij niet klagen.

Dan wil je liever niet horen dat ik deze fysiek heb gekocht bij RedArtGames voor een whopping 25€

avatar van mrdig
Lol, even gezocht maar dat is een limited fysieke editie zie ik? Op de switch? Dat snap ik helemaal uiteraard, hier ligt de kast ook enigszins vol met limited veels te dure fysieke games

Maar ga je hem ook spelen?

beter nog: het is een PS4-versie! En ja, deze ben ik van plan te spelen, doe ik wel eens regelmatig, een klein maar fijn gamepje tussendoor. En de art-style van deze is origineel en afwijkend genoeg van de gaande meuk om het een hart onder de riem te steken.

avatar van mrdig
Leuk, benieuwd wat je ervan vindt, inderdaad een bijzonder aangename afwijkende art style.

avatar van centurion81
centurion81 (moderator)
Ik heb deze ook in de planning staan, ff sale afwachten n keertje om mee te pikken, geen haast

yeah, eindelijk komt deze in huis. Bijna 2 jaar na deze besteld te hebben bij RedArtGames kreeg ik net bericht dat hij verstuurd werd. Fysiek op de PS4. Nu moet ik wel zeggen dat RedArt bij van de snelste limited aanbieders hoort en deze wel degelijk een zeldzame (enige?) uitzondering is.

avatar van Banjo
Zo ik heb deze 'aparte' game ook maar even aangeschaft puur omdat dit een bijzondere eend in de bijt is!. Wat heb jij nu in je collectie!?... ja! dit is een unieke adventure game die nu al €100 waard is en hij is nergens meer te krijgen hahaha!.

Heh? Ik zie 'm nog op ebay rond de 38€ zowel Switch alsook PS4 en de PS4 versie is gewoon ook nog te bestellen op Redartgames zelf.