menu

Under the Jolly Roger (2020)

mijn stem
geen stemmen

Nintendo Switch
Action / RPG
single player / multi player / online

Ontwikkeld door HeroCraft
Uitgegeven door HeroCraft

Under the Jolly Roger is een actie-RPG met piratenthema die zich afspeelt in een open wereld. Je kunt vrij ronddolen in drie grote werelddelen vol koloniën en forten, met honderden missies en talloze schepen om te plunderen. Je kunt handelen, vechten, verkennen of je vrienden erbij roepen om samen de landrotten te overwinnen!

Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=5D4l9TXc5xQ

Wanneer je deze, als ook andere ingevoegde media op de site wilt zien, dan moet je hier even toestemming voor geven.

Met het tonen hiervan wordt er mogelijk door een andere partij cookies geplaatst en/of wordt je ip-adres geregistreerd, zonder dat GamesMeter hier invloed op heeft. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe GamesMeter met je privacy omgaat.

zoeken in:
avatar van Sinner
Ook eentje die recent is verschenen en op mijn wishlist staat. Feitelijk lijkt me dit (weer) een grote remake van Sid Meier's Pirates, maar wel groter en grafisch net wat mooier dan de laatste (op de PSP?).

De ship-to-ship combat houd het midden tussen dat spel en Assassin's Creed Black Flag lijkt me - je kan nl ook hier schepen en forten enteren op een wat uitgebreidere manier, al lijkt dat toch wat houterig aan te doen.

Maar toch een game die ik vroeg of laat wel oppik al dan niet in een sale. Al was het maar voor de ship-to-ship combat - want dat was ook al mijn favoriete onderdeel bij Black Flag.

Gast
geplaatst: vandaag om 08:13 uur

geplaatst: vandaag om 08:13 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.