menu

Caveman Chuck (2016)

mijn stem
geen stemmen

PC / Android / Apple iOS / Nintendo Switch / Windows Phone
Action / Platform
single player

Ontwikkeld door PrimeBit
Uitgegeven door PrimeBit

Caveman Chuck is een klassieke 2D platformer geïnspireerd op de vele favorieten van het genre. De game speelt zich af in het Stenen Tijdperk, waar je de rol speelt van een ruwe holbewoner met de naam Chuck. Je zult je snel realiseren dat hij zijn grot deelt met zijn vrouw, die zwaar gefrustreerd is in de relatie, en zoals dat vaak gaat, schreeuwt ze nogal vaak tegen hem. Op een dag wordt Chuck's vrouw ontvoerd door een pterodactylus. Dit tot Chuck's grote vreugde. In het begin is hij vrij gelukkig, maar uiteindelijk krijgt hij honger en mist hij de kookkunsten van zijn vrouw. Hij trekt er op uit om zijn vrouw bevrijden.

Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=k4xWPaJCGjA

Wanneer je deze, als ook andere ingevoegde media op de site wilt zien, dan moet je hier even toestemming voor geven.

Met het tonen hiervan wordt er mogelijk door een andere partij cookies geplaatst en/of wordt je ip-adres geregistreerd, zonder dat GamesMeter hier invloed op heeft. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe GamesMeter met je privacy omgaat.

zoeken in:
avatar van centurion81
centurion81 (moderator)
Trailer doet mij sterk denken aan Prehistorik (1991) die ik vroeger als kind kapot heb gespeeld op de oude 386 thuis


Gast
geplaatst: vandaag om 11:00 uur

geplaatst: vandaag om 11:00 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.