JonnieBrasco schreef:
Het verbaast me dat ik na nog geen uur spelen de Steam-prestatie "Professional" heb ontgrendeld ("Come 1st in 8 arcade races on different tracks"), iets wat kennelijk maar 6,5% van de spelers wereldwijd heeft bereikt, dat lijkt me sterk...
Nee hoor. Normaalste zaak van de wereld bij de meeste games. Let er maar eens op bij om het even welk spel. De eerst haalbare achievement heeft meestal 80% van de spelers, dan volgt de 2de achievement met 60-65% en vandaar gaat het snel bergaf. Vaak merk je bij het uitspelen van een spel dat je letterlijk bij de top 2-5% of zo van de wereld staat. Op om het even welk platform.
Geeft maar aan hoe lang of hoe kort sommige mensen hun games spelen. Iets waar ik me ook wel schuldig aan maak. Sommige games heb ik uitgespeeld, anderen liggen te wachten. Het heeft geen haast. Maar ik kijk er niet van op tbh. (het is ook een reden waarom ik meestal budget koop).
Erger is het als je bepaalde vrienden hebt die nog eens 10x zoveel als jou in bezit hebben, meestal nieuw kopen en waar alles op 0% staat, en waarvan de Switch aangeeft dat het meestgespeelde 'spel' Youtube is met 850 uur.
Maar ook dat...als het verzamelen een kick geeft, waarom niet.
Maar ik blijf het wel boeiend vinden om %'s en uren van vrienden na te kijken. Geeft vaak ook weer aan welk spel of spellen het meest in de smaak vallen.
Ik denk trouwens dat of voor deze of voor Horizon Chase Turbo nog DLC is met tracks die ik op de kop wil tikken. (Ayrton Senna DLC).