menu

Shing! (2020)

mijn stem
1,50 (1)
1 stem

PlayStation 4 / Nintendo Switch / Xbox One / PC / Macintosh
Action / Fighting
single player / multi player

Ontwikkeld door Mass Creation
Uitgegeven door Mass Creation en Whisper

Ervaar een spannend en meeslepend beat-em-up-vechtsysteem. Word een sierlijke ninja en hak op stijlvolle wijze demonen in de pan. Sluit je aan bij een groep stoere krijgers en ga op een bloederig avontuur in het land van mythische monsters.

Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=3jnsjAJOn-o

Wanneer je deze, als ook andere ingevoegde media op de site wilt zien, dan moet je hier even toestemming voor geven.

Met het tonen hiervan wordt er mogelijk door een andere partij cookies geplaatst en/of wordt je ip-adres geregistreerd, zonder dat GamesMeter hier invloed op heeft. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe GamesMeter met je privacy omgaat.

zoeken in:
avatar van Sinner
Vanaf vandaag blijkbaar ook voor de Switch. Ziet er verrassend leuk uit moet ik zeggen. Scrolling beat 'm up die blijkbaar net als Wulverblade e.d door de grote menigte een beetje over het hoofd is gezien. Volle pond van 20 ga ik er ook niet voor geven maar voor een 5-10tje...

avatar van Sinner
Nou ja, even een reviewtje gekeken of het eventueel de moeite is op Switchcorner. Blijkbaar nogal wat FPS drops en meerdere crashes tijdens een playthrough van een paar uur. Moet er echter wel uit te patchen zijn lijkt me aangezien de overige versies (die al wat langer uit zijn) hier geen last (meer?) van lijken te hebben. Maar even wachten dan. Op de PC trouwens wel in de aanbieding momenteel voor maar 4,19 zag ik. En een demo.

Gast
geplaatst: vandaag om 00:55 uur

geplaatst: vandaag om 00:55 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.