menu

Ara Fell: Enhanced Edition (2020)

mijn stem
geen stemmen

PC / Macintosh / Nintendo Switch / PlayStation 4 / Xbox One
RPG
single player

Ontwikkeld door Stegosoft
Uitgegeven door Dangen

Ara Fell: Enhanced Edition combineert de beste onderdelen van Japanse role-playing games met de beste van westerse RPGs. Daarnaast zijn er elementen van visuele romans en avonturengames opgenomen voor een unieke ervaring. Sfeer, emotie en verrassing staan voorop in het verhaal, aangedreven door uitgediepte en toegankelijke personages, elk met een eigen verleden, verlangens en motivatie om mee te doen. Ga mee met Lita en beleef het gouden tijdperk van RPG opnieuw met een game die een eerbetoon vormt aan de groten uit het verleden, maar tegelijkertijd een eigen pad inslaat.

Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=as7cwkDHKp8

Wanneer je deze, als ook andere ingevoegde media op de site wilt zien, dan moet je hier even toestemming voor geven.

Met het tonen hiervan wordt er mogelijk door een andere partij cookies geplaatst en/of wordt je ip-adres geregistreerd, zonder dat GamesMeter hier invloed op heeft. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe GamesMeter met je privacy omgaat.

zoeken in:
avatar van FlorisV
Pas begonnen met deze. De eerste indruk was niet geweldig qua gameplay, ik liep meteen vast bij het moeten zoeken van een verborgen deur, pixelhunting is niet mijn idee van leuk, maar het is verder erg charmant en het lijkt vooral ouderwetse RPG principes te volgen met een flinke dosis nostalgie.

avatar van FlorisV
Ben al een tijdje gestopt met deze door het teveel moeten zoeken naar dingen. Er zat voor mij te weinig plezier in en teveel wat moet ik nu weer doen, waar moet ik nu naar toe. Ik verlangde naar een meer vloeiende ervaring zonder al teveel vastlopen.

Gast
geplaatst: vandaag om 07:33 uur

geplaatst: vandaag om 07:33 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.