menu

Off-Peak (2016)

mijn stem
3,25 (2)
2 stemmen

PC / Macintosh
Adventure
single player

Ontwikkeld door Cosmo D
Uitgegeven door Cosmo D

Je zit opgesloten in een kathedraalachtig treinstation in de nabije toekomst. Hier moet je een ticket vinden om de stad uit te komen. Praat met vreemdelingen, doorzoek de geheime gangpaden, vind verborgen documenten en raak gehypnotiseerd door een originele soundtrack.

Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=e0aEfVWISXo

Wanneer je deze, als ook andere ingevoegde media op de site wilt zien, dan moet je hier even toestemming voor geven.

Met het tonen hiervan wordt er mogelijk door een andere partij cookies geplaatst en/of wordt je ip-adres geregistreerd, zonder dat GamesMeter hier invloed op heeft. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe GamesMeter met je privacy omgaat.

zoeken in:
avatar van Finidi
3,5
Ik heb deze ná The Norwood Suite gespeeld, waardoor de verrassing er wel een beetje af was. En dat is essentieel bij iets wat in principe gewoon een demo is voor de rest van de games van Cosmo D.

Cosmo D maakt absurdistische walking sims, met enorm toffe stijl en architectuur en geweldige soundtracks. Off-Peak is daar een halfuurtje van. Je bent op een treinstation, waar iedereen schijnbaar voor zeer lange tijd blijft. Doel is om een treinkaartje te bemachtigen. Gelijk bij binnenkomst vind je een klein stukje van een treinkaartje, maar de rest is er afgescheurd en ligt verspreid over het hele station. Jouw taak: zoeken.

Ondertussen praat je met alle aanwezigen, die vaak enorm absurde, maar menselijke, redenen hebben om op het station te zijn. Daar ligt de kracht ook, in alle mysterie en gekheid heb je toch het gevoel een stukje menselijkheid te zien. Er is verder niet echt een plot of een groots mysterie om te ontrafelen.

Maar ondertussen wel enorm genieten van die schitterende soundtrack.
3,5/5

Gast
geplaatst: vandaag om 15:01 uur

geplaatst: vandaag om 15:01 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.