The Smurfs' Nightmare (1997)

Alternatieve titels: The Smurfs 3 | De Nachtmerrie van de Smurfen

Game Boy Color / Game Boy
Platform

Ontwikkeld door Velez & Dubail
Uitgegeven door Infogrames

Tijdens een sombere nacht, waarin de wolken de volle maan verduisterden, bracht Gargamel een vreselijke betovering over het Smurfendorp. De kleinste bewoners zijn nu gevangen in hun ergste nachtmerries. Alleen de Potige Smurf kan ontsnappen. Help hem zijn vrienden te bevrijden en dring binnen in een vreemde en hallucinante wereld! De keuken vol gevaar, de gekke werktafel, de bibliotheek van de angst, het helse laboratorium, de waterput zonder geluid,... Het lot van de Smurfen rust op de sterke schouders van Potige Smurf!

Er zijn bij deze game nog geen berichten geplaatst.