Super Mario Strikers (2005)

Alternatieve titel: Mario Smash Football

Nintendo GameCube
Sports

Ontwikkeld door Next Level

Super Mario Strikers is een voetbal game waarbij je met verschillende bekende Mario figuren wedstrijden speelt. De wedstrijden zijn geen 11 tegen 11, maar 5 tegen 5 waarbij de captain van het team een 'smash' aanval kan doen. De teamgenoten kunnen dit niet. Het spel kent nagenoeg geen regels. De bal is nooit buitenspel, de bal kan kan niet over de zijlijn. Ook is het toegestaan om tegenstander aan de kant de beuken. Voeg daar de bekende Mario powerups bij (schilden, bananen, enz) en er ontstaat een doldwaze, snelle wedstrijd.

avatar van JohnWilliams
Lijkt me van wel eigenlijk...maar wie weet valt het vies tegen. Ik heb zelf geen Wii dus ik kan je niet helpen...

avatar van Jermaine
Dit spel was voor mij echt letterlijk maar een kwartier leuk...

avatar van DarthSolidKevin
Ik geniet nog steeds erg goed van de gameplay.

Jermaine schreef:
Dit spel was voor mij echt letterlijk maar een kwartier leuk...

en dan geef je 3 sterren

Nintendofreak schreef:

Daar ben ik het helemaal mee eens.
Weet iemand van jullie of de versie op de wii de moeite is ?

als je het 5 sterren geeft neem ik aan dat je vind adt je het spel 5 sterren waard vind, als je het spel 5 sterren waard, vind je dat ie gewoon in de top 1 moet
:s

joeri592
en trowuens de wii versie is de moeite waard

joeri592
ik heb dit spel ook weer eens uit de kast gehaald, echt een leuk spel!!!maar op de wii is ie wel wat leuker, lekkere gameplay heeft dit spel vooral

joeri592
dit spel is toch wat leuker dan op de wii

avatar van DarthSolidKevin
Beeld: 3,5*
Geluid: 3*
Gameplay: 4*
Langetermijn: 4,5*

Eindbeoordeling: 3,75* (afgerond 4*)

avatar van FelixTheCat
Ik vindt het een van de leukste Mario games. Leuk gemaakt.

avatar van maxo922
Jammer, dat dit spel vaak in de schadw heeft gestaan van andere mario games. Het is een zeer redelijk spel dat aardige graphics heeft en een vermakelijke gameplay. De bestring is makkelijk en snel onder de knie te krijgen. Het feit dat je niet op die irritante regeltjes van 'echt' voetbal hoeft te letten is erg fijn. Lekker beuken!
Jammer dat ik het na een paar dagen toch echt zat was, het is dus iets te eentonig. Maar ik vind zeker dat dit spel meer aandacht verdient!

* 3,0

avatar van JohnWilliams
Toevallig laatst weer gespeeld, het blijft een leuke game maar ondanks dat is het niet een game die je blijft spelen. Het is zo'n game die je met kerst een keer doet en dan het hele jaar weg legt.

Puur lol is dit, even tussen de serieuse doorspelen en je zult het best kunnen waarderen, niet voor uren achter elkaar te spelen, maar voor een half uurtje a uurtje tussendoor is dit een ideale game.

avatar van anders99
Echt een super goede game het is grappig en leuk voor elk lid in de familie

avatar van Princess Piranha
Mijn neefje dacht daar anders over. "Zijn jullie niet wat te oud om dit te spelen?"