menu

The Gunk (2021)

mijn stem
3,50 (1)
1 stem

Xbox One / Xbox Series X/S / PC
Action / Platform
single player

Ontwikkeld door Image & Form
Uitgegeven door Image & Form

The Gunk is een adventuregame waarin spelers een exotische wereld verkennen waar allerlei vreemde wezens rondlopen en uitdagende puzzels te vinden zijn. Spelers proberen het mysterieuze van deze vergeten planeet te ontrafelen en de planeet tegelijkertijd te redden van een parasiet. Spelers kunnen craften en de omgeving aanpassen. Door de natuur te helen gaan er grotere gebieden van de planeet open.

Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=jw5cMDzcP7c

Wanneer je deze, als ook andere ingevoegde media op de site wilt zien, dan moet je hier even toestemming voor geven.

Met het tonen hiervan wordt er mogelijk door een andere partij cookies geplaatst en/of wordt je ip-adres geregistreerd, zonder dat GamesMeter hier invloed op heeft. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe GamesMeter met je privacy omgaat.

zoeken in:
avatar van legian
3,5
Geinige game die best een leuke reis bied voor de zo'n 4 uur durend speeltijd. Het platfom en puzzel gedeelte is niet bijzonder uitdagend, ook de spaarzame vijanden zijn dat niet. Maar het opzuigen van alle gunk heeft wel iets bevredigends. Mijn grootste irritatiepunt zijn de personages, of eigenlijk het personage van Becks, die irriteerde me op den duur echt mateloos. Naarmate het einde nadert wordt het wat interessanter om vervolgens de credits langs te sturen. Hier had meer uit gehaald kunnen worden in mijn optiek, maar bied zeker voldoende om die 4 uur te vermaken.

Is te vinden op Gamepass voor de liefhebbers

avatar van mrdig
Nice, ook maar es proberen. Je hebt hem zelfs gecomplete zag ik, beetje te doen of heb je dan een guide nodig?

avatar van legian
3,5
mrdig je kan in principe alles in een zitting completen, de meeste achievements behaal je vanzelf eigenlijk zonder er al te veel moeite voor te moeten doen. Je moet alleen wel bijna elk uithoekje van het spel even doorzoeken voor resources, maar dat kan achteraf ook nog.

avatar van Sinner
Speelt zich voor de eerste keer wel totaal niet in het Steamworld wereldje af?

avatar van legian
3,5
Sinner Ik ben verder niet bekend met hun andere games, maar deze staat volgens mij volledig op zichzelf.

Gast
geplaatst: vandaag om 17:21 uur

geplaatst: vandaag om 17:21 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.