menu

Mortal Shell (2020)

Alternatieve titel: Mortal Shell: Enhanced Edition

mijn stem
3,50 (8)
8 stemmen

PC / PlayStation 4 / PlayStation 5 / Xbox One / Xbox Series X/S / Nintendo Switch
Action / RPG
single player

Ontwikkeld door Cold Symmetry en Shipwright
Uitgegeven door Playstack

Terwijl de overblijfselen van de mensheid verdorren en wegrotten, broeden verachtelijke vijanden in de ruïnes van ons rijk. Overleven vereist een superieur bewustzijn, ongekende precisie en scherpe instincten. Verken de verborgen heiligdommen van de toegewijde volgers van de nieuwe goden en ontdek je ware doel in deze verbrijzelde wereld.

Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=CbtbcksRLkA

Wanneer je deze, als ook andere ingevoegde media op de site wilt zien, dan moet je hier even toestemming voor geven.

Met het tonen hiervan wordt er mogelijk door een andere partij cookies geplaatst en/of wordt je ip-adres geregistreerd, zonder dat GamesMeter hier invloed op heeft. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe GamesMeter met je privacy omgaat.

zoeken in:
avatar van patenpac
Kleine opmerking misschien, maar de release date op deze game lijkt me niet volledig te kloppen. Vanaf 18 augustus is deze namelijk beschikbaar op de Epic Store, en volgens mij ook op PS4 en Xbox One.

avatar van centurion81
centurion81 (moderator)
patenpac schreef:
Kleine opmerking misschien, maar de release date op deze game lijkt me niet volledig te kloppen. Vanaf 18 augustus is deze namelijk beschikbaar op de Epic Store, en volgens mij ook op PS4 en Xbox One.


Stimmt, aangepast!

avatar van patenpac
Hoewel ik grote fan ben van de Dark souls/bloodborne/Sekiro games laat ik deze momenteel toch nog aan me voorbij gaan. Het ziet er allemaal mooi uit, maar er is toch iets dat me zegt dat deze me niet helemaal gaat liggen.

Benieuwd of ik hier later op terugkijk.

avatar van Chrismania
3,5
Opvallend weinig stemmen bij dit spel. Briljant is hij niet, wel een leuk tussendoortje voor de souls liefhebber.

avatar van Chrismania
3,5
Is btw ook als enhanced edition op ps5 beschikbaar. Wellicht nog even toevoegen.

avatar van Sinner
En afgelopen week ook een complete editie op de Switch gedropped. Het lijkt tegenwoordig wel een uitdaging om een toch nog zo degelijk mogelijke port aan het draaien te krijgen op de inmiddels verouderde Nintendo hardware. En ook hier lijkt het, afgaande op wat gameplay video's e.d (en patches na release) een redelijk goed resultaat behaald te zijn. Wat op de Switch wel weer wat meer steek houd, aangezien hier nog geen 30 Dark Souls-achtigen op zijn... (fps en resolutie zijn obviously wel teruggeschroefd maar goed dat valt te verwachten).

Ik blijf het wel interessant vinden om te zien wat er met wat modificaties en vernuft zoal mogelijk is. En je weet nooit of het ooit in een sale beland voor een paar euro.

(hoewel ik deze eerder op de xbox zou halen. Ook even op Gamespass getest destijds en het ligt wel heel dicht bij het origineel, maar dat mag de pret niet drukken).

avatar van Sinner
...nou vanmiddag dus even getest op de Switch oook en ben aangenaam verrasst dat ze (inclusief patches) Mortal Shell nog zo degelijk draaiend hebben weten te krijgen. Vind het buiten bvb Nioh, Bloodborne en The Surge toch een van de beter gelukte 'alikes' in het genre, en om het in handheld te zien draaien is al helemaal knap.

Nu moet ik zeggen zijn de andere console versies en de PC versie een stuk beter, en weet ik niet hoe dit draait als je er 2 uur mee bezig bent, maar toch... Op het eerste gezicht een erg degelijke port van een hele over het hoofd geziene game.

(...en zoals gezicht in de sales, met muntjeskorting had ik hem voor nog geen 4 euro voor zowel PC als Switch...kon ik toch niet laten om even 'zoek de 47 verschillen' te spelen.)

Gast
geplaatst: vandaag om 11:30 uur

geplaatst: vandaag om 11:30 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.