menu

Madden NFL 21 (2020)

mijn stem
geen stemmen

PC / Xbox One / PlayStation 4 / PlayStation 5 / Xbox Series X/S / Google Stadia
Sports
single player / multi player / online

Ontwikkeld door Electronic Arts
Uitgegeven door Electronic Arts

Een nieuwe generatie drukt zijn stempel op de NFL. Grijp jij je kans aan? Verander de game en neem de controle over je eigen legacy. Madden NFL 21 biedt nieuwe functionaliteit en speltypen. Zo is er "Face Of The Franchise: Rise To Fame" Word in deze modus beroemd en word vereeuwigd in Madden NFL 21 terwijl je uitstijgt boven de geschiedenis van de NFL en je eigen pad naar grootsheid creëert. Ook kun je "Take Control" spelen: Leer vernieuwende verbeteringen qua rennen en live playbooks om je score in Madden NFL 21 te verbeteren. En dan is er nog "X-Factor 2.0": Nieuwe X-Factor-vaardigheden rechtstreeks uit het laboratorium, speciaal ontworpen om de sterren van een nieuwe generatie naar een hoger niveau te tillen in Madden NFL 21.

Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=kfEUX1fVy5A

Wanneer je deze, als ook andere ingevoegde media op de site wilt zien, dan moet je hier even toestemming voor geven.

Met het tonen hiervan wordt er mogelijk door een andere partij cookies geplaatst en/of wordt je ip-adres geregistreerd, zonder dat GamesMeter hier invloed op heeft. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe GamesMeter met je privacy omgaat.

Er zijn bij deze game nog geen berichten geplaatst.

Gast
geplaatst: vandaag om 06:40 uur

geplaatst: vandaag om 06:40 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.