menu

Bloodstained: Curse of the Moon 2 (2020)

mijn stem
2,83 (3)
3 stemmen

Xbox One / PlayStation 4 / Nintendo Switch / PC
Action / Platform
single player / multi player

Ontwikkeld door Inti Creates
Uitgegeven door Inti Creates

In dit tweede deel van deze metroidvania kunnen spelers naast protagonist Zangetsu wisselen tussen drie andere personages met eigen specialiteiten. Zo zijn er de duiveluitdrijver Dominique, scherpschutter Robert en de robot Hachi. In een co-op modus kunnen spelers ieder een van de personages besturen en volledig door de game heen spelen.

Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=C5eVKsmguKY

Wanneer je deze, als ook andere ingevoegde media op de site wilt zien, dan moet je hier even toestemming voor geven.

Met het tonen hiervan wordt er mogelijk door een andere partij cookies geplaatst en/of wordt je ip-adres geregistreerd, zonder dat GamesMeter hier invloed op heeft. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe GamesMeter met je privacy omgaat.

zoeken in:
avatar van Sinner
Ik kan hier alleen maar blij om zijn! Heb de eerste bij Xbox Gold gekregen enkele maanden terug en het beviel me goed MAAR specifiek mee gestopt omdat ik eigenlijk zoiets had van 'dit leent zich beter voor op een Switch te spelen' (en met name in handheld mode. Dus... Zowel deel 1 als deel 2 komen gegarandeerd op mijn Switch terecht. Ik vind het in ieder geval leuk dat we de klassieke Castlevania gameplay terugzien - en op een Nintendo console / handheld. Al is het dan onder een ander franchise.

avatar van Eraser2
Nu met deel 1 bezig en het is echt genieten. Deze gaat er sowieso ook komen. Ik heb al wat footage gezien en de bosses zien er zo mogelijk nog gaver uit dan in het eerste deel.

avatar van Sinner
Inderdaad. Het ziet er prima uit. Wat ik ook erg leuk vind is het feit dat je companions totaal verschillend zijn van je companions in het eerste deel. Dat deel was meer een 'extraatje' - maar ik heb de indruk dat er hier toch nog wat meer werk in hebben gestoken als ik het zo op het eerste gezicht zie en afgaande op de eerste indrukken van anderen. (overigens ook geen slecht woord over het eerste deel).

Gast
geplaatst: vandaag om 14:15 uur

geplaatst: vandaag om 14:15 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.