Gamedec (2021)

Nintendo Switch / PC / PlayStation 5

Ontwikkeld door Anshar
Uitgegeven door Anshar en Perpetual

Welkom in het Warschau van de 22ste eeuw. De technologie van de toekomst is zo geavanceerd dat de term 'echt' relatief is geworden en 'leven' en 'dood' vele nieuwe betekenissen hebben gekregen. Virtuele werelden waarin elke aspect naar keuze kan worden aangepast zijn voor veel mensen hun nieuwe thuis. De bewoners van deze virtuele spelwerelden hebben echter ook specialisten nodig. Zo werden Gamedecs geboren: Privé detectives met ervaring in virtuele systemen en diens mechanica. Ingehuurd om de verborgen realiteiten van virtuele werelden voor zijn klanten bloot te leggen.

avatar van Squall Lionheart
Squall Lionheart (moderator)
Wordt nu al de nieuwe (cyberpunk) Disco Elysium genoemd...

Ben ik ook al een hele tijd benieuwd naar. De eerste beelden en previews vielen me eind verleden jaar ergens al op en het is weer een zo een Indie RPG die erg aantrekkelijk lijkt. Er blijven uit die scene danig veel interessante RPG's en Strategy games komen dat ik betwijfel of ik ze ooit allemaal gespeeld krijg.

...intussen ook verschenen op de Switch met een fikse korting mits je game x en y in bezit hebt tot de 31ste juli. (-50%) Dus 14.99 ipv 29.99. En het ziet er nog steeds erg aantrekkelijk uit met een hoop interessante keuzes en eindes. Aangezien ik nog 12€ Krediet heb lijkt me dat ik deze van het weekend wel eens in huis zou kunnen halen.

(ik heb ook specifiek gewacht op een Switch port, zoals geweten is mijn PC niet je van het en lijkt het me ook gewoon ideaal om in handheld te spelen).

Als je hem toen niet hebt gekocht, Sinner, hij is nu in "super-korting" voor 4,99€. Ik heb iig toegehapt. Voor zo'n prijsje lust ik 'm wel.

Ja ik heb het gemerkt. Was ook van plan het toen te spelen, maar een adere game deed zich voor. Kijk ook naar Steamworld Hand of Gilgamesh. Nu ookook iets van 6€ ipv 12+. Momenteel zijn het wel uitstekende tijden om je library aan te vullen.

avatar van centurion81
centurion81 (moderator)
Sinner soort definitive Edition met dlc nu 3 euro in eshop, mocht je nog altijd on the fence zijn

Thx. Ik heb hem inmiddels ook aangeschaft!