menu

Disintegration (2020)

mijn stem
geen stemmen

PC / PlayStation 4 / Xbox One
Shooter / Strategy
single player / multi player / online

Ontwikkeld door V1
Uitgegeven door Private Division

In de nabije toekomst zorgen extreme klimaten, overbevolking, voedseltekorten en een wereldwijde pandemie ervoor dat landen instortten en de mensheid op het punt van uitsterven staat. Als laatste redding ontwikkelen wetenschappers een techniek om het menselijk brein in een robotarmatuur over te plaatsen, een proces bekend als Integratie. Het was bedoeld als tijdelijke oplossing voor een onvermijdelijke crisis, maar leidde jaren later tot een splitsing van onze soort. De geïntegreerden noemden zich de Rayonne en zworen de laatste overgebleven mensen op te sporen en vervolgens te integreren, of te vernietigen. Het is aan jou om een ​​kleine groep Outlaws, mensen die ervoor hebben gekozen om terug te vechten, naar een betere toekomst te leiden.

Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=XPG9AGHwdFA

Wanneer je deze, als ook andere ingevoegde media op de site wilt zien, dan moet je hier even toestemming voor geven.

Met het tonen hiervan wordt er mogelijk door een andere partij cookies geplaatst en/of wordt je ip-adres geregistreerd, zonder dat GamesMeter hier invloed op heeft. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe GamesMeter met je privacy omgaat.

Er zijn bij deze game nog geen berichten geplaatst.

Gast
geplaatst: vandaag om 20:53 uur

geplaatst: vandaag om 20:53 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.