menu

Quern: Undying Thoughts (2016)

mijn stem
3,75 (2)
2 stemmen

PC / PC VR / Macintosh / Xbox One
Adventure
single player

Ontwikkeld door Zadbox
Uitgegeven door Zadbox

Je probeert je zicht te zuiveren en maakt onwennig je eerste stap, als je het portaal achter je hoort sluiten... Zonder weg terug zit er niets anders op dan dit nieuwe oord te onderzoeken. Los de complexe puzzels op die je weg versperren en volg de hints van het verleden om de mysteries van dit oude eiland te ontrafelen.

Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=NgzV5jrLQeI

Wanneer je deze, als ook andere ingevoegde media op de site wilt zien, dan moet je hier even toestemming voor geven.

Met het tonen hiervan wordt er mogelijk door een andere partij cookies geplaatst en/of wordt je ip-adres geregistreerd, zonder dat GamesMeter hier invloed op heeft. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe GamesMeter met je privacy omgaat.

zoeken in:
4,0
Wtf, geen stemmen? Mooie Myst-imitatie hoor. Beetje te moeilijk wel. Ik weet dat het heel lastig is voor ontwikkelaars om het moeilijk maar niet te moeilijk te maken, maar hier had ik toch te vaak geen zin om door te zoeken en heb ik een walkthrough gebruikt. Als je een walkthrough gebruikt om een status quo te doorbreken, kunnen 2 dingen gebeuren:

1) O natuurlijk, stom van me, sukkel die je bent
2) Jezus, dit is wel erg vergezocht.

Als het te vaak nummer 2 is, dan is de game te moeilijk voor je cognitieve capaciteiten. Daar had ik hier last van en als ik daar last van heb dan zijn er doorgaans nog een paar meer. Ik vind dat je een game uitspeelbaar moet maken, hier vraag ik me serieus af of er mensen zijn die dit zonder hulp hebben gefixt. Zo ja, chapeau!

p.s. het verhaal achter de game is echt te suf en cliché voor woorden.

Gast
geplaatst: vandaag om 21:23 uur

geplaatst: vandaag om 21:23 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.