Sheep, Dog 'n' Wolf (2001)

Alternatieve titel: Looney Tunes: Sheep Raider

PC / PlayStation
Platform / Puzzle

Ontwikkeld door Infogrames
Uitgegeven door Infogrames

Ralph Wolf is hongerig en heeft trek in een paar schapen van Sam Sheepdog. In vijftien stages krijg je de kans om met Ralph schapen te vangen met behulp van diverse Acme-producten. Dit leidt vaak van kleine tot groot opgezette puzzels om je schaap in de val te lokken.

avatar van Hadouken
Hij was best wel grappig, in de tijd dat ik gek was van de Looney Tunes. Ik kreeg deze voor Sinterklaas. Best lang gedaan, totdat ik niet meer verder kon komen bij een level en ik nog geen weet had van 'walkthroughs'...

avatar van Bahamut Zero
Erg leuk spel die qua opzet gigantisch veel weg heeft van de tekenfilm Road Runner. In het begin makkelijk, naarmate het spel vordert erg moeilijk. Ben geloof ik ergens tot level 9 ooit gekomen maar heb het spel al jaren niet meer gespeeld.

Een onbekend pareltje. Humor gecombineerd met een unieke gameplay met puzzel, sneak en platform elementen. Je kunt de liefde voor de looney toons echt van het spel af lezen, waren er maar meer franchise spellen als deze.

4.5*

avatar van Rens.S
Echt geweldig.

Had hem als kind gekocht op een beurs, super hard om gelachen met vrienden.

Nu nog steeds trouwens...

avatar van Realistic Gamer
Toen ik nog kind was, zo tussen de 6 en 9 jaar oud had ik deze samen met mijn oom gehuurd bij een videotheek. Ik moest er wel eens om lachen maar ik vond het ook later in de game wel erg moeilijk aan het worden om te spelen. Ook ik raakte vast bij een bepaald level. Maar dat weet ik al niet meer. Dat is voor mij 'Te' lang geleden. (OMG! Meer dan twaalf jaar geleden voor mij! Word ik al zo oud?
Wat gaat de tijd snel zeg!)

Ik zou deze game graag terug in mijn collectie willen zien maar het lijkt wel als of hij volledig van de aardbodem is verdwenen. Zelfs op marktplaats.nl is hij niet meer in een mooie en originele staat terug te vinden wat ik wel erg jammer vind. Ik hoop dat ik hem in de toekomst toch nog in goede staat zou kunnen kopen.

Ondanks ik hem wel gespeeld heb maar niet uitgespeeld heb en het te lang geleden is voor mij,
ga ik hem nog niet beoordelen. Ik hoop misschien ooit nog een keer.