menu

The Ninja Saviors: Return of the Warriors (2019)

mijn stem
4,50 (1)
1 stem

Nintendo Switch / PlayStation 4 / PC
Action
single player / multi player / online (verschilt per platform)

Ontwikkeld door Natsume Atari
Uitgegeven door Taito, Arc System Works en ININ

In deze remake en uitbreiding van de klassieke Ninja Warriors kruip je in de huid van een van de vijf Android-Ninja's, om je een weg te banen door hordes vijanden in een dystopische toekomst. Verdeeld over acht niveaus neem je het op tegen de tiran Banglar en zijn handlangers, alleen, of coöp met een vriend.

Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=lDEoM1fhuy4

Wanneer je deze, als ook andere ingevoegde media op de site wilt zien, dan moet je hier even toestemming voor geven.

Met het tonen hiervan wordt er mogelijk door een andere partij cookies geplaatst en/of wordt je ip-adres geregistreerd, zonder dat GamesMeter hier invloed op heeft. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe GamesMeter met je privacy omgaat.

zoeken in:
avatar van Eraser2
4,5
Vorige week al een poosje couch co-op gespeeld met mijn gaming buddy uit Engeland. Nu net de fysieke versie door de brievenbus geschoven gekregen. Ik ben dol op beat em ups ( al ben ik er over het algemeen niet goed in) en deze ziet er grafisch geweldig uit en speelt heerlijk soepel weg! Ik zal nog wel mijn mening geven als ik me hier doorheen geknokt heb.

Trouwens de fysieke versie komt met een aantal erg toffe goodies in het hoesje waaronder een ouderwetse manual, zo doe je dat!

avatar van Sinner
Eentje die ik ook graag een keertje wil spelen inderdaad. De originele Ninja Warriors vond ik destijds al helemaal geweldig. Simpele gameplay misschien maar wel bijzonder leuk om te doen. Er lijkt me hier dan wel weer genoeg toegevoegd om het leuk te maken - en sowieso denk ik dat je het origineel niet snel zal vinden.

avatar van Eraser2
4,5
Dit is een werkelijk waanzinnig goede beat em up, misschien wel de beste die ik ooit speelde. Grafisch super mooi en zeer vloeiend maar vooral de combat is geweldig, verslavend en bovenal verrassend diepgaand. Je rijgt de combo’s aaneen als je een beetje de moves van de characters leert kennen. De characters zijn zeer divers en hebben allen unieke aanvallen. Ben ontzettend blij dat ik deze fysiek hebben binnengehaald.

avatar van Sinner
Ik ben ook ontzettend blij dat ik deze voor maar 15 euro heb opgepikt. Lekker om tussen de Fire Emblem sessies eens even te spelen - en voor je het weet ben je toch weer langer ermee bezig dan dat je oorspronkelijk gepland had. Het was in de jaren '90 al een toppertje maar heeft nog niets aan kracht ingeboet. Simpel maar oh-zo-leuk om te spelen. Aangezien ik er nog niet doorheen ben nog geen score, maar wel een aanrader als je van 2D sidescrollers houd.

Gast
geplaatst: vandaag om 10:58 uur

geplaatst: vandaag om 10:58 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.