Left 4 Dead (2008)
PC / Xbox 360
Shooter / Action
Ontwikkeld door Turtle Rock en Valve
Uitgegeven door Electronic Arts en Valve
Left 4 Dead is een zombiegame waarin het de bedoeling is om zoveel mogelijk zombies af te slachten. Met veel verschillende soorten wapens moet je proberen de zombies zo snel mogelijk te doden. Naast de singleplayer missies is bestaat de mogelijkheid om samen met vrienden online de zombies af te maken.
Edit: ik heb de prijs even gecheckt op bolbolbolbolbobobol.com te kijken en daar is ie gewoon full priced (€ 63,-). Ik denk dus niet dat ik de game ga halen.
Tja zombies.... ik vind dat je een zombie game pas een zombie game kan noemen zoals in Dead Rising.
ga jij ff left 4 dead spelen ?:P
dan ben ik er bij !
Is er overigens nog enige vorm van verhaal aanwezig of gaat het echt om de multiplayer?

woeeeeiiii, nieuwe levels zijn superrvet. ik ga me hier wel een paar maandjes mee vermaken

DIKKE 5 sterren !
Haha briljante hoes.
Op basis van de demo is het gewoon een standaard zombie verhaal. Je strandt met wat mensen in de stad en je moet er uit zien te komen. Verwacht geen Half-life taferelen wat betreft het verhaal in elk geval.
Nee oke, maar als het maar niet gewoon de multiplayer voor 1 speler is, zoals Battlefield enzo.
Je kunt gewoon met 3 andere mensen tegelijk spelen ! En als je in je 1tje bent, worden de andere 3 survivors door de computer overgenomen.
Wat ik ook heel vet vind gedaan, is dat als je ff naar de wc bent bijvoorbeeld, je character na een minuut ofzo op Idle komt te staan, en tijdelijk wordt overgenomen door de computer, en als je weer terug bent, zelf weer verder kan spelen. Deze functie staat ook in het menu btw; Take A Break heet ie volgens mij.
je kunt ook als 'The Infected' spelen, wat ik zelf nog niet gedaan heb, maar op bepaalde sites stond dat dit ook errug goed was uitgewerkt. Vanavond en morgen geen tijd om te spelen
Zondag zou ik ff kijken
en report ik hoe ík over deze game denk, wat tot nu toe héééééél erg positief is
**1/2 voor de coole zombiefun die het spel nog heeft.
Er zijn nog 4 hoofdstukken. Tweede gespeeld, toch wel leuk. Wel behoorlijk standaard levels, god een sewer level in een zombiegame..... maar binnenkort een eindoordeel
Oeps, verkeerd gekeken
Beetje makkelijk ? ga jij ff op Expert mode spelen ?
Beetje makkelijk ? ga jij ff op Expert mode spelen ?
Kun je wel lezen?? Waar zeg ik dan dat de game te makkelijk is

nee, je zegt dat je em met een aantal minuutjes had uitgespeeld. maar op expert mode lukt je dat niet lijkt mij zo.
maarja, kan aan mij liggen, ik vermaakt me nog wel ff met deze game.
Hogere moeilijkheids graden verhogen wel enigzins de duur van een game, maar niet op een goede manier vind ik zelf. Had liever wat meer of grotere levels gezien. De game is zeker vet, maar de levels hadden wel iets creatiever kunnen zijn. Voorlopig hou ik het op *** 1/2 nu.

wel grappig
maar de game viel me wat tegen 3.5
Singleplayer ga ik niet eens over beginnen, dat is natuurlijk niet waar je deze game voor haalt.
Waar het om gaat is de multiplayer, en die is geweldig.
Het beste is de 4player online co-op, schieten op hordes van zombies en goed samenwerken, een perfecte combinatie.
Naast dat is er ook een versus mode, waarin het ene team als zombie probeerd de ovelevende te vermoorden, en het andere team werkt dus andersom.
Beide zijn fantastisch, ookal ben je wel sterk in het nadeel als zombie in de versus mode.
Bij het openings filmpje zat ik er al helemaal in, ik zat letterlijk met kippenvel te kijken, dit deed me ergens aan denken..namelijk mijn favouriete film, dawn of the dead (2004 remake)
Prachtig gewoon..
De game is een paar uur lange (Als je alle campaigns speelt online) rollercoaster ride, veel zombies, veel geknal, veel gelach.
Een topgame, 4.5*

Hebben ze downloadable content beloofd voor de PC?