Left 4 Dead (2008)
PC / Xbox 360
Shooter / Action
Ontwikkeld door Turtle Rock en Valve
Uitgegeven door Electronic Arts en Valve
Left 4 Dead is een zombiegame waarin het de bedoeling is om zoveel mogelijk zombies af te slachten. Met veel verschillende soorten wapens moet je proberen de zombies zo snel mogelijk te doden. Naast de singleplayer missies is bestaat de mogelijkheid om samen met vrienden online de zombies af te maken.
dus, in nederlands is de adviesprijs gezakt naar 30 euro
Ik zie nogsteeds 60 staan op Nederlandse sites.
Terwijl het 30 is voor PC.
BARTSMIT.COM - Games en speelgoed online bestellen
GAMESTORE EPLAZA.COM - Games online bestellen met snelle levering!
Budget Alert: Veel EA games in prijs verlaagd waaronder Godfather 2 en Left 4 Dead. - Budgetgaming.nl
alleen bart smit en eplaza hebben hem al voor 30 euro, over ong een week is de de prijs van bijna alle winkels
Dat verklaard veel.

zucht! geloof me nou maar, klik op budget alart en daar staat welke games er goedkoper zijn geworden,
Ik geloof je al een hele lange tijd... ik snapte alleen niet waarom het er niet op de webwinkels er nog niet staat.
Ik heb niet gekeken naar de sites van de famillie Blokker (die dus Bart Smit en E-Plaza in bezit hebben), anders had ik wel eerder mijn mond gehouden.
Waar blijft die dlc die vorige week zou komen?
Dat was het laatste bericht over de DLC en dateert van 4 augustus.
Op Xbox360 headliner verschenen meerdere berichten dat het 9 september zou zijn maar dat blijkt dus gelul.
Ach ja dat krijg je als je onbekende gamesites leest

September 23, 2009, 9:33 am - Valve - Press Release
Als ik campaign doe dan moet je gewoon overleven.
Campaign = speel verhaal uit, online, co-op.
Single player = speel verhaal uit, met bots
VS = speel verhaal uit, online, co-op + human controlled zombies
survival = speel 1 chapter zo lang mogelijk, co-op online.
Dus wat je bedoeld met "missies" snap ik niet echt. De meest basic game mode waar het spel om draait is Campaign als je het mij vraagt, maar voor anderen draait het om VS.
@Feyenoord100jaar:
theoretisch gezien kan niet iedereen dat probleem hebben.... ik denk dat ongeveer 25% van de mensen er zo wel over denkt echter

Maar nee dat probleem heb ik niet echt. En dat terwijl ik veel voorop ren... maar misschien let je niet goed genoeg op? Of ren je tever voor de groep vooruit? Of lijkt het alleen zo, gezien alles wat JOU overkomt je een stuk beter bewust van bent dan wat anderen over komt. "waarom altijd ik" , terwijl dat eigenlijk niet zou moeten kunnen gezien de "director" als het goed is de individuele "stress" levels in de gaten moet houden.
Meh, crash course is wel een toffe map trouwens. Vrij pittig vind ik zelf, speelt beetje raar... andere maps hadden een duidelijkere route, bij deze map best vaak keuzes tussen routes die niet dekking over elkaar geven. Leuke finale ook, voegt wel wat extra's toe ipv na de 2e tank direct wegrennen.
!lekker urenlang infected afknallen

Speelt er iemand van deze site nog wel eens?
Lijkt me wel vet als we samen in 1 team zitten,
de gamesmeter crew

Eigenlijk alleen maar met mensen die ik ken, beetje oefenen voor de LAN in november waarop we oa l4d waarschijnlijk grijs gaan spelen

Eigenlijk amper noemenswaardig.
Dus we hebben in totaal, 2 maps erbij gekregen in versus mode, die er eigenlijk vanaf begin al in hadden moeten zitten. Een matig uitgewerkte survival mode wat zich eigenlijk alleen maar beperkt tot het campen in een hoekje, met maar 1 schamele nieuwe omgeving.
En een nieuwe map die maar uit 2 delen bestaat...
Applaus voor Valve!
Het is niet dat je "recht" heb op iets.
Ik en zat mensen vermaken ons prima met dit spel dat we voor een prikkie aangeschaft hebben, dus ik vind je een beetje een azijnpisser.
Toegegeven, meer is beter....maar dit is al beter dan helemaal niks.
Rupsje nooit genoeg.
We slikken het als zoete koek.
Wel had ik op meer gehoopt, maarja dat was misschien iets teveel gevraagd.

Ik heb het dus gespeeld, voor 3x nu. 2x in Normal, en 1x in Expert, ze hebben het best aardig gedaan, alleen ik vond het herlaas niet zo uitdagend als in andere compaigns like Dead Air.
Dat heb ik ook gezegd in mijn Let's Play's op youtube. (waar ik het herlaas bij deze compaign mijn microfooon iets te laag had gezet)
Versus is voor mij wel een ramp, te veel open gebieden, dus weinig uitdaging voor de survivors en weinig kans voor de special infected.
Dus leuk voor 'soms' in compaign mode, maar ik zal niet snel versus doen, tenzij een vriend mij uitnodigt.
Hoe moet je eigenlijk missie's doen...
Als ik campaign doe dan moet je gewoon overleven.
Ik snap het al, je hoeft geen missie's te doen maar je moet gewoon van safehouse naar safehouse.
Maar ik deed laatst eerste campain (no mercy)
Waarbij ik tot de een er laatste safehouse kwam.
Ik dacht dat het spel het had opgeslagen, maar nee ik moest weer helemaal opnieuw beginnen, dat vind ik toch beetje jammer

Maar je hoeft niet overnieuw, je kan gewoon in het begin je level kiezen