menu

Wide Ocean Big Jacket (2020)

mijn stem
3,00 (1)
1 stem

Macintosh / PC / Nintendo Switch
Adventure
single player

Ontwikkeld door Turnfollow
Uitgegeven door Tender Claws

Een tante en oom nemen hun nichtje en haar vriendje mee op een overnachting op een camping in Wide Ocean Big Jacket. Neem deel aan een klassieke kampeertocht: Rooster hotdogs op het vuur, ga vogels kijken, vertel spookverhalen, pak een drankje uit de koelbox en speel op het strand. Dit is een korte story-driven adventure met vier speelbare personages, in twintig hoofdstukken, verdeeld over acht verkenbare gebieden.

Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=cAaGxw2N8Ns

Wanneer je deze, als ook andere ingevoegde media op de site wilt zien, dan moet je hier even toestemming voor geven.

Met het tonen hiervan wordt er mogelijk door een andere partij cookies geplaatst en/of wordt je ip-adres geregistreerd, zonder dat GamesMeter hier invloed op heeft. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe GamesMeter met je privacy omgaat.

zoeken in:
avatar van centurion81
3,0
centurion81 (moderator)
Grappige walking sim over een nachtje kamperen, met heel normale mensen met hele normale issues...Wel verfrissend met aardige soundtrack en het is leuk geschreven. Aan de erg korte kant (max anderhalf uur), maar kost ook niks

3*

Gast
geplaatst: vandaag om 21:00 uur

geplaatst: vandaag om 21:00 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.