Millipede (1982)

Arcade / Atari 400/800/XL/XE / Atari Video Computer System / Atari ST / Nintendo Entertainment System / Game Boy / PlayStation / PC / Sega Dreamcast / PlayStation 2 / Xbox / Plug and Play / Game Boy Advance / N-Gage / Xbox 360 / Nintendo DS / Apple iOS / Android / PlayStation 4 / Xbox One / Nintendo Switch / PlayStation Vita / Evercade VS / Evercade EXP / PlayStation 5 / Xbox Series X/S
Shooter / Action

Ontwikkeld door Atari
Uitgegeven door Atari en Namco

Het doel van het spel is om een miljoenpoot te vernietigen die door het scherm loopt. De miljoenpoot loopt horizontaal totdat hij een obstakel of de rand van het scherm raakt, waarna hij een rij zakt en van richting verandert. Als je de miljoenpoot raakt split hij in twee delen, die ieder afzonderlijk verder gaan. Als je geraakt wordt kost het je een leven.

Er zijn bij deze game nog geen berichten geplaatst.